Pies bez smyczy, kagańca...

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
leandros
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 47:56

Nieprzeczytany post

Kangoor5 pisze:
tomaskus. pisze:Dla mnie ten kto psika w psa jest kretynem który liczy na to że pies do niego podejdzie i będzie mógł się wyżyć. Ja bym takiego gościa wbił w ziemie.
piszesz że dziewięciolatek jest winny temu, że pogryzł go pies.
Czyli zgwałcony chłopak, lat 9 jest winny temu gwałtu, bo podszedł do faceta i się uśmiechnął?
Klasykiem to skomentuję.
"Nie ma w słowniku ludzi kulturalnych słów, które mogłyby dostatecznie obelżywie określić pańskie postępowanie. Pan się nie nadaje nawet do sądu dla ludożerców, buszmenie."
"Silesius non Polonus" - Anzelm Eforyn

Blog treningowy.

Komentarze.

5km - 23:02(nieof.)
10km - 47:56
21,097km - 01:46:49
New Balance but biegowy
młody
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

MariNerr pisze: wyjątkowo anty w stosunku do psów puszczonych luzem
jeżeli są to psy puszczane bez kagańca sam posiadam psa (suka owczarek niemiecki długowłosy) ale nie wyobrażam sobie puszczać jej bez kagańca jeżeli chcę aby zażyła trochę ruchu. ( leandros) tak na marginesie nie uważasz że ten zwrot " Pan się nie nadaje nawet do sądu dla ludożerców, buszmenie." może obrazić rdzennych mieszkańców Australii
Awatar użytkownika
mclakiewicz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Drogi Tomaskusie, to jest forum biegowe nie kynologiczne, więc daruj sobie.
A gdybyśmy tak my pozakładali konta na tym Twoim Pupileo i zakładali tematy o treści "wyższość psa wypchanego nad żywym bo nie cierpi i biegaczom nie przeszkadza"?
Jessss miałżem trolla nie karmić
BLOG KOMENTARZE

Obrazek

5 km - 23:49
10 km - 46:32
Półmaraton - 1:43:53
Maraton - 4:16:15
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mclakiewicz pisze:"wyższość psa wypchanego nad żywym bo nie cierpi i biegaczom nie przeszkadza"?
jak się zastanowić, to w wypchanego psa można gazem psikać i krzywdy mu nie zrobisz ... więc ten tego ... co przypomina mi, że oglądałem ostatnio z córką bajki o Balto

Obrazek
Go Hard Or Go Home
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tomaskus. pisze:Macie nasrane we łbie. Nigdzie nie napisałem że dobrze że pies pogryzł 9 latka.
http://www.dziennikbaltycki.pl/artykul/ ... ,id,t.html

Nie słuchasz dobrych rad życzliwych ludzi i coraz mocniej się pozycjonujesz jako niezrównoważony psychicznie, w co nikt już chyba nie wątpi.
Swoją drogą fajne masz hobby, komentowanie informacji prasowych sprzed kliku lat. To być może ostatni dzwonek żeby poszukać fachowej pomocy.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
tomaskus.
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dobrze napisałem. Smarkacz skakał przed nim popisując się że jest taki chojrak i się nie boi. Czy można winić psa że nie wytrzymał ? A tak po za tym pomijając fakt że nie szukałem jeszcze dziewczyny przez net to nie wiecie jak mam na imię. I taka dziewczyna jeżeli bym zaczął szukać przez net też nie wpadnie na pomysł żeby wpisać w google Tomaskus. Bo ja mogę mieć na imię Tadeusz.
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tomaskus. pisze:Macie nasrane we łbie. Nigdzie nie napisałem że dobrze że pies pogryzł 9 latka. Po za tym widać że niektórzy są tu przeciwnikami psów aż żółć się wylewa.
...
tomaskus. pisze:Dobrze napisałem. Smarkacz skakał przed nim popisując się że jest taki chojrak i się nie boi. Czy można winić psa że nie wytrzymał ?
Jeśli ktoś miał jeszcze wątpliwości co do twojego formatu, to teraz wie już wszystko.
Więcej karmienia nie będzie.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
tomaskus.
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

A ja widzę że jesteście nasiąknięci nienawiścią do psów. Ja sam na to nic nie poradzę ale mam nadzieję że dobro wygra ze złem.
Awatar użytkownika
WojtekM
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

tomaskus. pisze:A tak po za tym pomijając fakt że nie szukałem jeszcze dziewczyny przez net to nie wiecie jak mam na imię. I taka dziewczyna jeżeli bym zaczął szukać przez net też nie wpadnie na pomysł żeby wpisać w google Tomaskus. Bo ja mogę mieć na imię Tadeusz.
ale zaczniesz szukać przez neta, bo w realu nie znajdziesz. chyba, że na terapii gdzieś poznasz.

Obrazek
Go Hard Or Go Home
Kolaj
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:50

Nieprzeczytany post

Rany, a ja mu dawałem max 16 lat. No nic, spuśćmy zasłonę milczenia.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Tomaskus, trochę wyluzuj.
Za takie teksty, że ktoś ma"nasrane" w głowie będziemy usuwać.
Powiem Ci tylko, że ja sie w pełni zgadzam z pierwszym Twoim postem w tym temacie.
Opisywałem kiedyś przypadek CentralnParku w Nowym Jorku. Tam naprawdę wyglada to ciekawie. http://bieganie.pl/?show=1&cat=50&id=3706
młody
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

tomaskus. pisze: Ale możecie dostać niezłe bęcki. Może się okazać że pies nic by nie zrobił ale za to właściciel może zrobić duże kuku.
takie wypowiedzi podchodzą pod art 190 uzb. 191 kk . Co do stosowania gazu w przypadku psa to jest sprawa dosyć jasna bo reguluje to art 26 kk (stan wyższej konieczności), rzecz jasna nie możemy powoływać się na ten artykuł kiedy pies jest w kagańcu lub jest za ogrodzeniem posesji.
tomaskus.
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

To jest niemożliwe żebym wobec kogoś konkretnego stosował groźby. Raczej do całego świata. Oko za oko ząb za ząb. Jeżeli byłaby taka sytuacja.
młody
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

halo czy leci z nami moderator??????
Awatar użytkownika
Gife
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:04
Życiówka w maratonie: 2:42:10
Kontakt:

Nieprzeczytany post

młody pisze:halo czy leci z nami moderator??????
Masz przy każdym poście użytkownika, po prawej, taki wykrzyknik. Stosuj się do tej funkcji :)
Early Hardcore 4 Life!
Lech Poznań Fanatic
PB: 5000m - 16'27" (nieof.); 10 km - 34'04"; 21,097 km - 1h15'55" 42,195 km - 2h42'10"
Komentarze,Blog
Garmin Connect
ODPOWIEDZ