WARSZAWA - Stadion RKS SKRA, Wawelska 5, sobota 9:30
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dziękuję wszystkim za dzisiejszy trening !
Zapraszamy za tydzień !
Zapraszamy za tydzień !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- beata
- Ekspert/Trener
Cześć,
Przypominam, że jutro oczywiście biegamy !
Do zobaczenia o 9.30 na stadionie żużlowym Skry !
Przypominam, że jutro oczywiście biegamy !
Do zobaczenia o 9.30 na stadionie żużlowym Skry !
- beata
- Ekspert/Trener
Dziękuję wszystkim za liczne przybycie na dzisiejszy trening !
Widać, że wiosnę czuć już na dobre .
W imieniu wszystkich Pań dziękuję również za niespodziankę i plenerowy toast
Za tydzień oficjalnego treningu nie ma, Trenerzy mają szkolenie, żeby jeszcze lepiej się Wam z nami biegało .
A za dwa tygodnie oficjalnie otwieramy sezon i spotykamy się już na stadionie tartanowym !
Do zobaczenia !
Widać, że wiosnę czuć już na dobre .
W imieniu wszystkich Pań dziękuję również za niespodziankę i plenerowy toast
Za tydzień oficjalnego treningu nie ma, Trenerzy mają szkolenie, żeby jeszcze lepiej się Wam z nami biegało .
A za dwa tygodnie oficjalnie otwieramy sezon i spotykamy się już na stadionie tartanowym !
Do zobaczenia !
- ROBER+40
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 47:46,10
- Życiówka w maratonie: 04:07:10,10
Witamy !!!
Wiosna !, nadszedł czas kolejnej edycji BbL, w tym kolejnej również w Warszawie. Dnia 15 marca trenerzy z całej Polski spotkają się w siedzibie radiowej trójki aby uroczyście rozpocząć sezon 2014. Jak się domyślacie będzie trudno trenerom dotrzeć na zaplanowane na 9:30 zajęcia w Warszawie. Jednakże chcielibyśmy aby to spotkanie odbyło się. Wzorem roku ubiegłego, wierzymy, że sobie poradzicie i spotkacie się na warszawskiej Skrze aby aktywnie spędzić sobotni poranek. Zaś my trenerzy z Warszawy niebawem poinformujemy Was o rozkładzie jazdy naszych spotkań od 22 marca w stolicy. Do ....
Wiosna !, nadszedł czas kolejnej edycji BbL, w tym kolejnej również w Warszawie. Dnia 15 marca trenerzy z całej Polski spotkają się w siedzibie radiowej trójki aby uroczyście rozpocząć sezon 2014. Jak się domyślacie będzie trudno trenerom dotrzeć na zaplanowane na 9:30 zajęcia w Warszawie. Jednakże chcielibyśmy aby to spotkanie odbyło się. Wzorem roku ubiegłego, wierzymy, że sobie poradzicie i spotkacie się na warszawskiej Skrze aby aktywnie spędzić sobotni poranek. Zaś my trenerzy z Warszawy niebawem poinformujemy Was o rozkładzie jazdy naszych spotkań od 22 marca w stolicy. Do ....
ROBERT - TRENER BBL Warszawa
-
- Rozgrzewający Się
Witam, chciałabym rozpocząć przygodę z bieganiem. Próbowałam, już kilka razy niestety moje tempo i czas biegu nie zmieniają się, tz. nie mogę biec bez przerwy dłużej niż 1 minutę, bo mam straszne bóle w nogach. Próbowałam już różnych planów biegowych itp. Postanowiłam więc że zapiszę się na projekt biegambolubie. I może ktoś mi powie co robię źle.
Czy to jest program dla takich właśnie początkujących w średnim wieku? I czy 22 marca początek nadal jest aktualny?
Czy to jest program dla takich właśnie początkujących w średnim wieku? I czy 22 marca początek nadal jest aktualny?
- beata
- Ekspert/Trener
Jak najbardziej !anka55 pisze:Czy to jest program dla takich właśnie początkujących w średnim wieku? I czy 22 marca początek nadal jest aktualny?
BiegamBoLubię jest absolutnie dla wszystkich - i tych, którzy dopiero nieśmiało stawiają swoje pierwsze biegowe kroki, jak i dla tych, którzy już biegają, trochę albo i trochę więcej
Zapraszamy serdecznie 22. marca, jak i w każdą sobotę !
-
- Rozgrzewający Się
Właśnie poczułam się zachęcona!
Bałam się, że ten projekt jest jednak dla osób, które sobą jakieś większe "coś" reprezentują, a nie człapią ledwo co:))
Nie mogę złapać motywacji, zwłaszcza w tę deszczowo-wiatrowo pogodę, dodatkowo teraz- kiedy jest to dla mnie całkowity początek...
Cieszę się, że jest miejsce gdzie mogę się udać i nie będę sama stawiała pierwsze kroki... przynajmniej mam taką nadzieję..
Bałam się, że ten projekt jest jednak dla osób, które sobą jakieś większe "coś" reprezentują, a nie człapią ledwo co:))
Nie mogę złapać motywacji, zwłaszcza w tę deszczowo-wiatrowo pogodę, dodatkowo teraz- kiedy jest to dla mnie całkowity początek...
Cieszę się, że jest miejsce gdzie mogę się udać i nie będę sama stawiała pierwsze kroki... przynajmniej mam taką nadzieję..
-
- Rozgrzewający Się
kozisina pisze:Właśnie poczułam się zachęcona!
kozisina-to co? do zobaczenia w sobotę????
- beata
- Ekspert/Trener
Ja również mam nadzieję już w najbliższą sobotę Was wszystkich zobaczyć !
Do zobaczenia w sobotę o 9.30 na stadionie tartanowym Skry !
Do zobaczenia w sobotę o 9.30 na stadionie tartanowym Skry !
- beata
- Ekspert/Trener
Dziękuję wszystkim za obecność na dzisiejszych zajęciach i zapraszam za tydzień !
Więcej zdjęć dostępnych będzie na naszej stronie na FB
Więcej zdjęć dostępnych będzie na naszej stronie na FB
- beata
- Ekspert/Trener
W niedzielę Półmaraton Warszawski, a w sobotę - biegamy
Zapraszam serdecznie wszystkich na nasz sobotni trening na stadionie Skry !
Do zobaczenia o 9.30 na Skrze!
Zapraszam serdecznie wszystkich na nasz sobotni trening na stadionie Skry !
Do zobaczenia o 9.30 na Skrze!
- beata
- Ekspert/Trener
Proszę .
Dzięki wszystkim za obecność na dzisiejszych zajęciach, zapraszamy za tydzień, a tym, którzy jutro biegną - mocy i wiatru w plecy !
Dzięki wszystkim za obecność na dzisiejszych zajęciach, zapraszamy za tydzień, a tym, którzy jutro biegną - mocy i wiatru w plecy !
- beata
- Ekspert/Trener
Cześć !
Mam nadzieję, że wszyscy już po półmaratonie wypoczęci i na jutrzejszy trening gotowi !
Zapraszamy serdecznie wszystkich na nasze zajęcia na Skrę, do zobaczenia o 9.30 na stadionie tartanowym !
Mam nadzieję, że wszyscy już po półmaratonie wypoczęci i na jutrzejszy trening gotowi !
Zapraszamy serdecznie wszystkich na nasze zajęcia na Skrę, do zobaczenia o 9.30 na stadionie tartanowym !