Dziękujępanucci10 pisze:Świetny czas i świetna taktyk! Moim zdaniem te 4h w CM złamiesz ze sporym zapasem! Gartulacje!

Moderator: infernal
Dziękujępanucci10 pisze:Świetny czas i świetna taktyk! Moim zdaniem te 4h w CM złamiesz ze sporym zapasem! Gartulacje!
Też ci tego życzę! Przy pomyślnych wiatrach widzę dla Ciebie 1:45, ale wszystko wyjdzie w praniuneevle pisze:Mega! Gratulacjepiękne międzyczasy. Fajne uczucie - wyprzedzać ludzi w drugiej połowie trasy.
Życzę sobie tak pobiec za tydzień.
Dzięki! Przyznam nieskromnie, że mam talent do negative splits, jeszcze nigdy nie udało mi się pobiec inaczejKrzychu M pisze:Brawo!Graty za wynik i taktykę.
Dokładnie, jestem naprawę pod wrażeniem. Tak biegają tylko wielcymihumor pisze: większość czasu na granicy dużego zmęczenia a potem na końcówce nieco przyspieszyćGratulacje
To byłeś przede mną, bo ja miałam baloniki cały czas 200m przed sobą. Dogoniłam je dopiero na 19km i aż walnęłam w ten biedny balon z uciechy, że wreszcie mam te zające. A potem oczywiście popędziłam dalej :Dzbiju pisze:właśnie przeczytałem Twoją relację z Marzanny, musieliśmy biec gdzieś bardzo blisko siebie, bo się trzymałem niebieskich balonów dość długo, ale biegłem raczej blisko nich, do tego stopnia, że przez jakiś czas jeden z baloników walił mnie po łbie![]()
Niestety nic się nie działo i to w dosłownym tego słowa znaczeniu.neevle pisze:Jak tam, coś się działo przez ostatni tydzień?