9 Półmaraton Warszawski
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
Dadzą techniczne zamiast bawelnianych, to inna grupa malkontentow bedzie marudzic. Wszystkim nie dogodzą. Dlatego ja zawsze biore, co jest albo jak mi sie nie podoba, to nie biore i po krzyku.
- Paweł100
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 49:42
- Życiówka w maratonie: brak
Moim zdaniem w standardzie powinny być spodenki, koszulka techniczna + bawełna, czapeczka i czteropak piwa (jak nie ma czteropaku, to bon na obiad lub niższe wpisowe).małymiś pisze:Moim zdaniem, techniczne powinny być w standardzie.
A jak nie ma, to wolałbym kubek jak na łagiewnickim albo niższe wpisowe.
A kurdę nie ma!!!
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
serio są na rynku produkty droższe i tańsze?w pile wpisowe 45zł....
slezanski: 50zl
niemożliwe

a co to jest?małymiś pisze:będe krytykował fundację maratonu polskiego.
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- małymiś
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:53:02
W ogóle nie rozumiem zdziwienia. Chcecie mi powiedzieć, ze to ok? Hehehe no to jest bardzo daleko od ok. Fundacja chciałaby być jak organizator berlińskiego maratonu. Ale nim nie jest i daleka droga do losowania uczestników i wciskania reklamowej bawełny.
Orlen, bieg niepodległości czy biegnij Warszawo dają radę jakoś z technicznymi.
Orlen, bieg niepodległości czy biegnij Warszawo dają radę jakoś z technicznymi.
-
- Dyskutant
@małymiś, dla mnie to jest bardzo okej, dostaję bawełnę i bawełnę zużywam, chodzę w niej na co dzień, w domu w niej sprzątam, idę na zakupy (zawsze się uśmiecham jak widzę u kogoś koszulkę z jakiegokolwiek biegu), a po biegu zakładam na przepocone ciało. Biegam już 7 lat i więcej mi technicznych nie potrzeba, ze 4 sam sobie kupiłem, 2-3 dobre mam z biegów, reszta tych "technicznych" to szajs, w którym biega się nawet niekomfortowo. Te "techniczne" też są bardzo często nośnikiem reklamowym i przez to w bieganiu są bardzo niewygodne (kto ma czerwoną z Run Warsaw z ogromnym numerem startowym na piersi ten wie o czym mówię).
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
Czyli masz wybór, czyż to nie jest fantstyczna wiadomość? Nie trzeba już żalić się po forach, że jest źle, bryndza i w ogóle, wystarczy pójść do sklepu obok i kupić to, co nam się podoba.małymiś pisze:Orlen, bieg niepodległości czy biegnij Warszawo dają radę jakoś z technicznymi.
Czy to tak trudno zrozumieć, że ja NIE CHCĘ TECHNICZNEJ, CHCĘ BAWEŁNIANĄ! To, co dla Ciebie lepsze, dla innych może być gorsze. Spójrz choć odrobinkę dalej niż czubek własnego nosa.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
a nie macie wrażenia, że przy odrobinie inwencji możnaby załatwić i bawełnianą i techniczną?
Wystarczyłoby zrobić pakiet z bawełną "pamiątkową" i pakiet z techniczną "biegową".
Ile może wynosić różnica u producenta w cenach tych koszulek? 25 złotych? Byłbym w stanie zapłacić 105 wpisowego zamiast 80, gdyby dano mi wybór.
A swoją drogą, PZU mocno się wkręca w bieganie - w ich interesie powinno być, aby koszulki te były jak najczęściej eksponowane w biegach, treningach, ekspozycja na koszulce technicznej byłaby dla nich lepsza niż jak jeden z Kolegów napisał na koszulce w której myjemy samochód
Wystarczyłoby zrobić pakiet z bawełną "pamiątkową" i pakiet z techniczną "biegową".
Ile może wynosić różnica u producenta w cenach tych koszulek? 25 złotych? Byłbym w stanie zapłacić 105 wpisowego zamiast 80, gdyby dano mi wybór.
A swoją drogą, PZU mocno się wkręca w bieganie - w ich interesie powinno być, aby koszulki te były jak najczęściej eksponowane w biegach, treningach, ekspozycja na koszulce technicznej byłaby dla nich lepsza niż jak jeden z Kolegów napisał na koszulce w której myjemy samochód

- małymiś
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:53:02
Kolaj: To tylko koszulka i to zwykle szmatlawa. Hehe Nie unoś się tak z rana bo to szkodzi.
Co nie zmienia faktu, ze ja wole techniczne do biegania
A najlepiej miec wybór tak jak pisze mój przedmówca.
Różnica w cenie: bawełna kosztuje ok 4,5 za koszulkę w drobnym hurcie (np 360 sztuk) a techniczne około 11,5 zł.
Co nie zmienia faktu, ze ja wole techniczne do biegania
A najlepiej miec wybór tak jak pisze mój przedmówca.
Różnica w cenie: bawełna kosztuje ok 4,5 za koszulkę w drobnym hurcie (np 360 sztuk) a techniczne około 11,5 zł.
- Paweł100
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 49:42
To sobie kup techniczną.małymiś pisze:Co nie zmienia faktu, ze ja wole techniczne do biegania
Zawody są od biegania, a nie marudzenia na rodzaj / krój / kolor / obecność w pakiecie bądź nie koszulek.