Komentarz do artykułu W sobotę rusza BiegamBoLubię AD 2014

Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Antek Emigrant
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Obrazek
Mnie to wygląda na stadion Korony w Krakowie przy ul. Parkowej, choć na stronie organizatora podają iż zajęcia w Krakowie odbywają się na stadionie MOS Zachód (koło Wawelu), Plac na Groblach 23.
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Hmm, stadionów mamy tyle, że ho ho. Ale dowiemy się co to za stadion.
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:45

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:Hmm, stadionów mamy tyle, że ho ho. Ale dowiemy się co to za stadion.
BBL w małych wioskach jest bez kontroli, bez zainteresowania, pozostawione na pastwę losu, bez pomysłu i inicjatywy. Sorry ale tak w tamtym roku odczułem to w pobliskiej miejscowości, a ratowałem frekwencję całą jesień.
pilzz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44,39

Nieprzeczytany post

@Buduń

A jak wygląda trening w Bieruniu?Byłeś może na zajęciach?
Szukałem na stronce BBL informacji o trenerach,ale brak info kto się opiekuje grupą.
Mógłbyś parę słów zamieścić jak BBL funkcjonuje w Bieruniu?(o ile uczęszczałeś)
Awatar użytkownika
Remus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:28
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Antek Emigrant pisze:Obrazek
Mnie to wygląda na stadion Korony w Krakowie przy ul. Parkowej, choć na stronie organizatora podają iż zajęcia w Krakowie odbywają się na stadionie MOS Zachód (koło Wawelu), Plac na Groblach 23.
To jest stadion w Gubinie w województwie lubuskim.
Awatar użytkownika
jedz_budyn
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:45

Nieprzeczytany post

pilzz pisze:@Buduń

A jak wygląda trening w Bieruniu?Byłeś może na zajęciach?
Szukałem na stronce BBL informacji o trenerach,ale brak info kto się opiekuje grupą.
Mógłbyś parę słów zamieścić jak BBL funkcjonuje w Bieruniu?(o ile uczęszczałeś)
Byłem, i tak jak pisałem głównie zdarzało się że byłem na zajęciach sam ( bo trener był na zgrupowaniach ) lub z trenerem ( który akurat jest wspaniałym człowiekiem - ojcem i trenerem olimpijczyka chodziarza Dawida Tomali), czasem było i to bardzo sporadycznie max. 3-5 osób ( mówię to o terminie jesiennym).
Generalnie inicjatywa padła bo bieżnia była okrojona w wymiarach ( przy szkole podstawowej) i jeden LAP oscylował w 200-230 metrach. Ratowaliśmy się też (pomagałem jak mogłem - bo bardzo dużo ludzi u nas biega nocami i bokami) spotkaniami poza mini bieżnią, w pobliskich leśnych ścieżkach, ale tutaj także bywało że pobiegaliśmy w dwójkę z trenerem. Szkoda mi tego było trener bo ma możliwości, wiedzę, chęci, ale bez inicjatywy BOSiR w Bieruniu itd. niestety skończyło się jak skończyło.
Nie wiem, po prostu jeśli władze miasta czy BOSiR się nie przykładają do inicjatywy BBL, nie są podatni na sugestie czy potrzeby biegających lub prowadzących to nie ma w takim mieście perspektyw.

W tym roku byłem na rozmowie z BOSiR na temat sobotniego otwarcia sezonu BBL, lecz jakieś to wszystko tam mają pogmatwane i dookoła porobione, ubiegłoroczny trener ( a szkoda bo był super) powiedział że nie zgodzi się na jakąkolwiek współprace. Nie dziwię mu się, będziemy chcieli sobie pobiegać, zgadamy się w dwójkę poprzez sms i poiegamy.
Jak są jakieś pytania, pytaj śmiało.
pilzz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 44,39

Nieprzeczytany post

jedz_budyn pisze: zgadamy się w dwójkę poprzez sms i poiegamy.
Jak są jakieś pytania, pytaj śmiało.
No dzięki,nie będę zaśmiecał tematu
Ewentualnie się zgadamy(w tą sobotę dycha w Brzeszczach,za tydzień laba przed połówką w Żywcu)
Na początku kwietnia sie odezwę na priv
FUNdacja BIEGAnie
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47,77
Życiówka w maratonie: 3;57,70

Nieprzeczytany post

Witam
"jedz_budyń" - proszę o kontakt bezpośrednio na maila www.fundacja@fundacjabieganie.pl
p.j
Awatar użytkownika
Antek Emigrant
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Remus pisze:
Antek Emigrant pisze:Obrazek
To jest stadion w Gubinie w województwie lubuskim.
Dzięki za info. Na tym zdjęciu bardzo podobny, zwłaszcza na takim ujęciu jak to, gdzie nie wchodzą w kadr najbardziej charakterystyczne obiekty dla stadionu Korony (oczywiście gdyby to on był na zdjęciu).
ODPOWIEDZ