Konkurs prawdziwe mistrzostwo.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam nie wiem czy w tym dziale mogę, ale nie ma tu działu związanego nie z bieganiem. Temat to prawdziwe mistrzostwo i można pokazać coś co się dobrze robi pasje, hobby itp. Pierwszy etap polega, że głosuje się na daną prace i 10 co ma najwięcej głosów to przechodzi do 2 etapu i jakbym się tam dostał to przynajmniej wygram 1 tyś a jury złożone z 3 osób wybiera najlepsze i za 1 miejsce jest 10 tyś. za drugie 5 za 3 trzy a od 4 do 10 po 1 tyś. Cały kwiecień się głosuje można 1 głos na dzień oddać wiec, im więcej osób poproszę tym większe szanse mam, by się w 10 znaleźć. Więc wchodzie na stronę Prawdziwemistrzostwo pl. Od pierwszego kwietnia głosujcie na prace mój kawałek podwodnego świata nick Dawidk. Opisuję w nim moje akwaterrarium i żółwie. Mogę na was liczyć piszcie czy pomożecie i jak możecie przekażcie znajomym, rodzinie, z góry dziękuje za głosy. A i jak nie w tym dziale to przenieście do odpowiedniego pozdrawiam.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie pomyślałem wcześniej, wstawiam dla ułatwienia link do strony z konkursem. Natomiast na foto jest moje akwaterrarium, które sam robiłem i aranżowałem i to jest prezentowanie na konkursie. A i już jeden sukces nim odniosłem, bo znalazł się artykuł o nim w profesjonalnej gazecie terrarystycznej- Zeszyty Terrarystyczne. I tą pasję jedną z wielu zaprezentowałem. Oto link: http://www.prawdziwemistrzostwo.pl/konkurs/
-
- Zaprawiony W Bojach
Przepraszam zmiana jest w konkursie, organizatorzy przedłużyli o tydzień zgłaszanie. Dziś się dowiedziałem. Głosowanie więc od 8 kwietnia do 7 maja, przepraszam za zamieszanie. Myślę, że rozumiecie i głosować będziecie.