Spodnie, longsleeve

dvbbs
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem nowy na forum czy moglby mi ktos pomoc z wyborem odziezy otoz mialem doswiadczenie z jakimis gadzetami z lidla mam koszulke i longsleeva jestem zadowolony ale niemam zadnych spodni mam tylko jeden dres ktory jest za duzy do biegania raczej on sie nie nadaje do jazdy na rowerze rowniez (czasem tez jezdze) getrow czy leginsow jestem szczuply i troche smiesznie to wyglada... Wolalbym raczej jakies spodnie i pomyslalem o czyms takim czy cos takiego sie nada do amatorskiego biegania wieczorami + (jezdze tez na rowerze) i pomyslalem tez o takim longsleeve jako komplet http://www.mnsport.pl/nike-long-sleeve- ... 447434-010 chyba ze ma ktos jakas inna propozycje ale nic ciekawego nieznalazlem no i ten sklep jest u mnie w miescie wiec nie musze nic zamawiac bo troche polatalem po roznych sklepach i nic niema... bylem dzis w Nike ale tam ze tak powiem za jakies leginsy czy kalesony 300zl niemam zamiaru dawac pozdrawiam
PKO
dobrzan
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 49:52

Nieprzeczytany post

Biegacze raczej z zasady są szczupli, coś śmiesznego widzisz w leginsach?
Ale w sumie zanim założyłem miałem podobne wyobrażenie. Kup sobie na wiodącym portalu aukcyjnym jakieś za 40-50zł, raz założysz, będziesz zawsze zakładał, zobaczysz ;)
Tylko zimowych nie bierz ;)

http://allegro.pl/getry-legginsy-dlugie-147313
Obrazek
dvbbs
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Dzieki za pomoc i linka chyba mnie przekonales :D Rozumiem ze na rowerze tez bez problemu moge w takich jezdzic?
dobrzan
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 49:52

Nieprzeczytany post

W sumie tak, chociaż na rower są specjalne z poduszką wszytą, wygodniejsze.
Obrazek
Mardok
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 39 min

Nieprzeczytany post

Jeżeli jednak zdecydujesz się na legginsy, to polecam te z lidla: akurat są w ofercie, jak dla mnie bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Ja za swoje dałem chyba 35 zł w lipcu, obiegałem w nich całą jesień i zimę, mam pozytywne odczucia ;)
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ