Nowa trasa Łódź Maratonu Dbam o Zdrowie

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Maurice
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:59
Życiówka w maratonie: 2:38:40
Kontakt:

Nieprzeczytany post

mniej więcej stałe... +/-5s w zależności od nachylenia..
maraton to 30km rozgrzewki i 12km ścigania, ciekawe ile rura wlezie tym razem :spoczko:
PKO
Maurice
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:59
Życiówka w maratonie: 2:38:40
Kontakt:

Nieprzeczytany post

o, mała korekta trasy
z Ogrodowej wokół parków (Staromiejskiego i Helenów) biegniemy jednak zgodnie z ruchem wskazówek zegara, tj:
Ogrodowa-Nowomiejska-Podrzeczna-Wolborska-Smugowa-Źródłowa-Wierzbowa-Północna-Nowomiejska

tym samym zamiast podbiegu na Północnej czeka nas wspinaczka Źródłową przy działkach, ciut bardziej stroma
tompoz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

lesambro pisze:Dzięki Maurice, rzeczowa informacja dla osób, które nie znają Łodzi.

Wygląda na to, że najgorszy będzie fragment pomiędzy 12 a 20 km, ale nie są to jakieś Himalaje ;-)
Trzeba się przyłożyć do treningowych podbiegów i będzie dobrze.
nie nie i nie jeszcze raz wiesz jak masz wykorzystac opracowanie tematu przez Maurica.................. pobiec podbieg 3 i 4 bardzo powoli bo przebiegniecie ktoregos z nich 30 sekund za szybko ............. to mozemy byc 10-15 minut wplecy n amecie

Tompoz
Tompoz
lesambro
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tompoz, nie bardzo wiem, o co tobie chodzi :-( Nigdzie nie pisałem, że zamierzam na tych odcinkach bić rekordy prędkości. Wręcz przeciwnie, cały ten maraton pobiegnę ostrożnie, z błahego powodu, to mój debiut ;-)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ