Odzież do biegania z marketów.
- sandro73
- Wyga
- Życiówka na 10k: 40:08
- Życiówka w maratonie: 3:14:47
- Kontakt:
Ja kupiłem buty i oddać muszę.. NIestety u nas (RAdom) nie ma nr 41 więc kupiłem "40" bo WYDAWAŁO mi się po przymierzeniu że będą dobre. NIestety na spokojnie przymierzyłem w domu i.. lipa.. długość dobra ale przyciasne i wolę nie ryzykować w nich treningu..
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do wykonania. Aleksander Wielki
maraton 3:16:14
półmaraton 1:30:12
10k 40:08
http://www.endomondo.com/home
maraton 3:16:14
półmaraton 1:30:12
10k 40:08
http://www.endomondo.com/home
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 39:48 min
- Życiówka w maratonie: 3:05:30
- TajPan
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- MarcusPower
- Zaprawiony W Bojach
przetestowałem dzisiaj rano długie leginsy z Lidla i z czystym sumieniem mogę je polecić. dobrze przylegają do ciała, nic nie obcierają, dobrze oddychały.
jedyne do czego mógłbym się przyczepić to kieszonka z tyłu. ta w leginsach które były w ofercie jesiennej była ciut większa i moja N8 bez problemu się w niej mieściła razem z kluczem do mieszkania. W tych co prawda też się zmieści ale muszę się trochę nagimnastykować żeby włożyć i zasunąć.
jedyne do czego mógłbym się przyczepić to kieszonka z tyłu. ta w leginsach które były w ofercie jesiennej była ciut większa i moja N8 bez problemu się w niej mieściła razem z kluczem do mieszkania. W tych co prawda też się zmieści ale muszę się trochę nagimnastykować żeby włożyć i zasunąć.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:06
- MarcusPower
- Zaprawiony W Bojach
ja wczoraj jak byłem w lidlu to też słyszałem że ktoś chce nr 44. chyba najpopularniejszy rozmiar. wiadomo inne szły ale 44 najwięcej.
ja w tych lidlowych butach nie biegam bo mnie obcierają ale przynajmniej idąc bo ciuchy przez chwilę mogłem swobodnie wybierać bo na początku większość była butami zajęta :D
ja w tych lidlowych butach nie biegam bo mnie obcierają ale przynajmniej idąc bo ciuchy przez chwilę mogłem swobodnie wybierać bo na początku większość była butami zajęta :D
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 0:51:00
Wczoraj kupiłem koszulkę do biegania i porównując do tego co w okolicach tej ceny można dostać np. w Decathlonie to Lidlowa wypada bardzo dobrze. Gramatura materiału i szycie na plus, problem jedynie z doborem rozmiaru. Na moje 176 wzrostu, 103 w klacie i 88 w brzuchu idealna jest M-ka. Nawet powiedziałbym dość luźna, ale wygodna. Ciekawi mnie natomiast jakość tych butów. Ma ktoś może jakieś biegi w nich zaliczone? Szukam czegoś z lepszą amortyzacją. Ostatnie 800km biegałem po twardym w Decathlonowskich butach do biegania w terenie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
U nas ok. 13 były pełne kosze ciuchów i butów i nikt się nimi nie interesował. Nie rozumiem tylko, dlaczego dla kobiet wszystko było fioletowe
Koszulki takie sobie, moim zdaniem dość gruby materiał jak na koszulki na ramiączkach, spodnie niby 3/4 sięgały ledwie do kolan, a buty miały bardzo twardą podeszwę. Moim zdaniem ta kolekcja jest całkowicie nieudana.

Koszulki takie sobie, moim zdaniem dość gruby materiał jak na koszulki na ramiączkach, spodnie niby 3/4 sięgały ledwie do kolan, a buty miały bardzo twardą podeszwę. Moim zdaniem ta kolekcja jest całkowicie nieudana.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49,53
Dla mnie buty są takiej samej jakości jak firmówki za cenę 200 zł, pewnie że lepiej zainwestować w bardzo dobry sprzęt, ale testowałem je, nic mnie nie obcierają, a i dyskomfortu znacznego podczas biegania też nie ma. Adekwatnie cena do jakości dobra.
Wiadomo za 350 już mamy coś lepszego.

- MarcusPower
- Zaprawiony W Bojach
ja generalnie w tych butach dobrze że się czułem. biegłem w nich po leśnych ścieżkach, po asflacie i płytach betonowych i wszystko było ok. amortyzacja była w sam raz jak dla mnie, wentylacja też.pabloxz pisze:Dla mnie buty są takiej samej jakości jak firmówki za cenę 200 zł, pewnie że lepiej zainwestować w bardzo dobry sprzęt, ale testowałem je, nic mnie nie obcierają, a i dyskomfortu znacznego podczas biegania też nie ma. Adekwatnie cena do jakości dobra.
nie wiem czemu mnie obcierają. może mam jakoś specyficznie ukształtowane stopy. nie wiem.
jak ktoś chce zacząć biegać i niskim kosztem to mogę je polecić z czystym sumieniem.
wierz mi że też wolałbym biegać w butach za poniżej 100 zł niż takich za np 250 (takie mam obecnie)
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48 min 28 sek
Mi ciezko z rozmiarem 42 za nale 43 za luzne
Blog http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... 10#p630610
Komentarze http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=38120
Czasem by móc biec dalej trzeba na chwilę się zatrzymać
Komentarze http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=38120
Czasem by móc biec dalej trzeba na chwilę się zatrzymać
- Juannita
- Stary Wyga
Mnie też kolory zniechęciły do kupna koszulek, w dodatku - wydawały się jakieś "ciężkie". Może faktycznie za grube.Stara Dama pisze:U nas ok. 13 były pełne kosze ciuchów i butów i nikt się nimi nie interesował. Nie rozumiem tylko, dlaczego dla kobiet wszystko było fioletowe![]()
- pepek
- Stary Wyga
Mam koszulkę termoaktywną z Lidla. Odkupiłem ją kiedyś od znajomego, bo była na niego za mała i już ponad rok w niej biegam. Jest to wersja raczej letnia, bez rękawków. Gramatura materiału jest w sam raz do biegania latem a i panele wentylacyjne są umieszczone w odpowiednich miejscach i w miarę sprawnie odprowadzają nadmiar wilgoci. Po licznych praniach nie widać praktycznie oznak większego zużycia, więc z czystym sumieniem mogę polecić.