Koszulka termoaktywna

Awatar użytkownika
Suunto
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Design koszulek z firmy krzak jak na imprezę, a nie do biegania. Rozejrzyj się na rynku za zniżkami na firmowe produkty.
Leśne 5k - 19:16 (GPS: wznios: 55m; spadek: 59m).
Leśne 10k - 38:48 (GPS: wznios: 102m; spadek: 109m).
PKO
Grom2305
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Moim zdaniem, design jest świetny, patriotyczny. Przypomina o rzeczach które robili moi twoi dziadkowie żeby móc mówić w ojczystym języku, a to przynajmniej u mnie dodaje pewność psychiczną, która jest takim jak by hmm 'energetykiem'.
Awatar użytkownika
Ejdem
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 48m15s

Nieprzeczytany post

Podpatrzyłem, że jeden gościu w sekcji MMA trenuje w ich koszulkach......musza być wytrzymałe :)
Awatar użytkownika
pepek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Mam taka propozycję, żeby już skończyć z tą nachalną reklamą, bo to powoli robi się już niesmaczne. A design koszulek rzeczywiście, raczej taki odpustowy.
Awatar użytkownika
TajPan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

pepek pisze:Mam taka propozycję, żeby już skończyć z tą nachalną reklamą, bo to powoli robi się już niesmaczne. A design koszulek rzeczywiście, raczej taki odpustowy.
To nie czytaj, jak masz niesmak. Podyskutować nie wolno? Ja tym nie handluję, ale może jestem zainteresowany kupnem. Zaczynający wątek zapytał, też chyba mu wolno.
A tak odświeżyłeś swoim komentarzem wątek i znów jest "na topie".
Obrazek
Grom2305
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przyzwyczaiłem się że wielu polaków nie ma za grosz patriotyzmu w sobie i nie robią na nich wrażenia daty, barwy narodowe, ani orzełek. Nie wiem w czym się chodzi na odpust i nie interesuje mnie to. Interesowała mnie opinia na temat tych koszulek termoaktywnych nie żadna reklama z resztą pisałem to już raz.
Dziękuje wszystkim za wszelką pomoc i prosiłbym moderatora o zamknięcie lub usunięcie tematu.

Tajpan: jak dojdzie Ci ta koszulka to bardzo bym prosił o kontakt na pw i opisanie jak ta koszulka wygląda czy solidna itp. żeby przypadkiem jej na forum publicznym reklamy nie robić.
Pepek: zawsze i wszędzie się znajdzie jakiś baran jak ty..

:) Pozdrawiam
Awatar użytkownika
małymiś
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:53:02

Nieprzeczytany post

jedna rzecz to patriotyzm a druga to robienie biznesu na patriotyzmie.

czy to drugie jest złe: nie wiem. 4F też ma kupę ciuchów z orzełkiem.

ten dział jest narażony na reklamę, ale spoko. nastroje patriotyczne same się uwydatniają w pryzmacie ostatnich wydarzeń. także może ktoś to kupi, chociaż ja bym wolał przeznaczyć kasę na bardziej twarde elementy manifestacji o samostanowieniu.
Awatar użytkownika
TajPan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

małymiś pisze: czy to drugie jest złe: nie wiem. 4F też ma kupę ciuchów z orzełkiem.

ten dział jest narażony na reklamę, ale spoko.
No i wspomniałeś 4F i znowu pepek będzie miał reklamowy niesmak.

@Grom...
Doszła, wisi, prezentuje się całkiem OK, znajomym (z miasta, po studiach i znacznie starszym niż 14 lat) się podoba. Walory użytkowe opiszę na forum po przebiegnięciu w niej półmaratonu w Berlinie. Na razie wspomnę tylko, że koszulka jest dość długa i ma trochę elastanu, więc się lekko opina.
Obrazek
Awatar użytkownika
pepek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Drodzy koledzy. Tak jak ktoś już wcześniej zauważył, na forum każdy ma prawo wypowiadać się, prosić o rady, przedstawiać swoje zdanie itp., co też i ja uczyniłem. Nie zabraniam też nikomu robić tego samego. Denerwują mnie tylko praktyki stosowne przez niektórych forumowiczów, a zdarza się to ostatnio dość często, kiedy to zbiera się jakieś kółko wzajemnej adoracji i zachwalają rzeczy w których nigdy nie biegali, nie chodzili w nich, nawet nie dotykali. Swoje zdanie opierają tylko na tym, co zobaczyli na obrazku, przeczytali na Facebooku, czy na enigmatycznych opowieściach o ludziach w podobnych koszulkach w czołówce jakiegoś biegu lub w walce MMA. Nie miałbym nic przeciwko temu, jeżeli ktoś napisałby szczerze, że sprzedaje takie koszulki i chce je zareklamować. Mimo, że uważam, że takie posty bardziej pasowałyby do działu "Sklepy", czy "Kupię, sprzedam, zamienię", to nie zabierałbym głosu w takiej sprawie. Najbardziej denerwuje mnie jednak robienie ludzi w konia i pod pretekstem prośby o radę, szukanie taniej reklamy. Nie wiem, być może mylę się w tym wypadku. I jeżeli tak jest to przepraszam.
A teraz co do reakcji niektórych forumowiczów na moją wypowiedź.
Grom2305: Drogi kolego. Czy ja zrobiłem Ci coś złego? Czy w jakiś sposób Ciebie obraziłem, czy ubliżyłem? Chyba raczej nie... Więc nie rozumiem dlaczego nazywasz mnie baranem!!! No chyba, że jesteś producentem tych odpustowych koszulek, albo sprzedajesz je, to wtedy bym zrozumiał tę twoją agresję słowną. W każdym bądź razie przepraszam jeżeli w czymś zawiniłem. Ale z drugiej strony wątpię żebyś coś z tego zrozumiał jeżeli poziom Twojej inteligencji dorównuje Twojej kulturze. Piszesz też tak dużo o patriotyzmie, ale widzę, że oprócz wypaczonego gustu, na tym polu też nic wielkiego nie prezentujesz. Skoro chcesz manifestować swój patriotyzm, kup sobie koszulkę biało-czerwoną, albo chociaż z orłem na piersi a nie zachwycaj się jakąś czarną z czerwonym wilkiem. Co to ma wspólnego z patriotyzmem?!?!?!
A swoją drogą co ma wspólnego z patriotyzmem, bieganie w koszulce przedstawiającej husarza, zwłaszcza za granicą? Taki przeciętny Niemiec z Berlina, Czech, Anglik, czy Amerykanin widzi na tej koszulce jakiegoś ufoka w hełmie z piórami na plecach. I nic poza tym. Wydaje mi się, że tu nie chodzi tylko o patriotyzm tylko o zwykły szpan, czy nie wiem jak to inaczej nazwać. Maluczcy dowartościowują się zakładając takie koszulki. Myślą wtedy jaki to ja jestem wspaniały bo chodzę w koszulce żołnierzy wyklętych, chociaż nie bardzo wiedzą o co z tymi żołnierzami chodzi. Jaki to ja jestem cudowny bo mam koszulkę z odznaką Cichociemnych, chociaż sami nigdy nie skoczyli ze spadochronem, nawet w tandemie z instruktorem. Zakrawa to trochę o hipokryzję, ale z patriotyzmem raczej mało ma wspólnego.
Moje zdanie jest takie. Jeżeli ktoś chce nosić takie koszulki to niech nosi. Mnie się one nie podobają i tylko o to mi chodziło.
Awatar użytkownika
TajPan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

pepek pisze: Drogi kolego. Czy ja zrobiłem Ci coś złego? Czy w jakiś sposób Ciebie obraziłem, czy ubliżyłem? Chyba raczej nie... Więc nie rozumiem dlaczego nazywasz mnie baranem!!! [...] Wydaje mi się, że tu nie chodzi tylko o patriotyzm tylko o zwykły szpan, czy nie wiem jak to inaczej nazwać. Maluczcy dowartościowują się zakładając takie koszulki.
Co ja Ci zrobiłem, że nazywasz mnie maluczkim? Sam się oburzasz na Groma... a obrażasz innych.
pepek pisze:Moje zdanie jest takie. Jeżeli ktoś chce nosić takie koszulki to niech nosi. Mnie się one nie podobają i tylko o to mi chodziło.
Każdy z nas biega, w czym chce. I po co komentować, w czym kto biega i co mu się podoba?
Obrazek
50+
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Nie koszulka zdobi biegacza:)
Awatar użytkownika
pepek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Sorry TajPan, trochę się zapędziłem. Ale chyba nikt nie lubi jak go się nazywa baranem, tylko z tego powodu, że śmiał mieć inne zdanie. No i trochę mnie poniosło. Tak jak napisałeś, każdy biega w czym chce i w czym mu się podoba. I to co napisałem o maluczkich nie odnosiło się do osób biegających w tych koszulkach, ale do tych którzy dorabiają jakieś pokrętne ideologie do tego w co się ubierają. Nie podoba mi się też to powszechne dzisiaj na każdym kroku epatowanie patriotyzmem i wypaczanie go w pewien sposób. I tylko o to mi chodziło.
A co do 4F, o której ironicznie wspomniałeś w kontekście mojej wypowiedzi, to nie mam nic przeciwko dyskusji o konkretnych markach, a zwłaszcza o takich jak właśnie 4F, która ubiera mistrzów olimpijskich i mistrzów świata, bo tutaj jest o czym podyskutować. Natomiast nie podoba mi się fakt powszechnego stosowania nachalnej wręcz kryptoreklamy, która coraz częściej pojawia się na różnych forach. I tylko o to mi chodziło.
Awatar użytkownika
pepek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

50+ pisze:Nie koszulka zdobi biegacza:)
Święta prawda. Nie koszulka tylko buty he, he, he;)
To żart oczywiście:)
Awatar użytkownika
TajPan
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Pax, pax między chrześcijany!
Obrazek
Grom2305
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Sorry zły dzień miałem w tedy i nerwy mi puściły :)

Nie jestem żadnym producentem, czy kimś kto reklamuje jakie kolwiek ciuchy. Myślałem że przypadkiem ktoś kupił ciuchy "termoaktywne" z tej firmy i po prostu będzie miał jakąś opinie. Może być zła i może być dobra. Nikogo nie zachęcam do kupienia tych koszulek jak tylko samego siebie, a nawet nie siebie tylko moich bliskich.
Za barana przepraszam jeszcze raz, dawno nie miałem takiej nerwówki, a słowa koszulka na odpust podziałały na mnie jak płachta na byka. Myślę że sam symbol tych koszulek i nazwa która jest naniesiona farbami czy czymś co się takie coś robi wymaga szacunku. Tam ginęli ludzie żebyśmy pisali w takim języku, a nie innym.
Oczywiście jeżeli są to koszulki termoaktywne tylko z nazwy i tylko fajnie wyglądają to wole dostać coś lepszej firmy. Tutaj kolejne pytanie.. (i proszę odpowiedź na priv) np. jakiej ?
Kompletnie się na tym nie znam biegam na razie w zwykłych spodniach dresowych, zwykła koszulka w której kiedyś chodziłem ale się sprała i jest brzydka (po co przepacać coś nowego i ładnego?) bluza też zwykła starta. Jedyne co mam coś pod bieganie tylko i wyłącznie to buty, za które zapłaciłem 250 zł i nie żałuje.

Ps. przepraszam za błędy ortograficzne (spieszę się)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ