Czy może wiecie gdzie można dostać damski Nike Pegasus. Mam kłopot ze znalezieniem takiego bucika dla mojej kobietki. Dodam, że jestem z Warszawy choć moja desperacja może doprowadzić w końcu do dalszych wypraw.
Jeśli nadal szukasz, to spróbuj w Decathlon w Alejach Jerozolimskich. Nie daję głowy czy są tam damskie, ale myślę, że powinny być, bo męskie mają w ogromnej ilości i dowolnej numeracji.
Kupiłam jakiś czas temu w sklepie z rzeczami nike w Galerii Mokotów, na I piętrze, niestety nie pamiętam nazwy sklepu, ale mniej więcej nad tym, gdzie sprzedają samochodziki Smart.
wszystkie modele nike można zakupić w Klubie Biegacza Sporting Bogusia Mamińskiego. Najbliższa i najpewniejsza impreza biegowa, gdzie cały ich asortyment będzie to Bursztynowy Bieg w Międzyzdrojach 26.06.2004. Jeżeli będą gdzieś wczesniej w Polsce- dam znać na pewno. Ostatnio testowali obuwie na Go-Sportach we Wrocławiu, Katowicach, Łodzi i Warszawie.
Bylem dzis przypadkiem w Go Sport przy Pulawskiej. Ceny obledne (ala desperatów) - Nike Bowerman po 400 PLN ale były damskie i męskie Skylony oraz Pegasusy i Pegasusy TC (bardziej startowe). Byle tez 2 pary damaskich pegasusów 37,5, 38 (chyba z zeszłorocznej kolekcji) po 249 PLN (to dobra cena).
Zastanawiam się kto kupuje w Go Sport buty Nike Bowerman - dresiarze nie bo te buty nie mają dla nich zbyt atrakcyjnego wyglądu, biegacze też chyba nie bo wiedzą, że mogą kupić taniej - choćby w Decathlon.