Camelbag, pas biodrowy

Awatar użytkownika
ART
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jestem po 2 treningach z Camelbakiem FlashFlow - jeden 1.30  h drugi 45 min. Biodrówka Camelbaka to fantastyczna sprawa - dosyć obszerna kieszeń na schowanie dokumentów, kluczy od samochodu i od domu oraz komórki, pojemnik na płyn o pojemności 1,5 l. z rurką którą przymocowuję się na wysokości bioder do paska od Camelbaka, początkowo byłem tym rozwiązaniem lekko zawiedziony - spodziewałem się ustnika na wysokości ust, po dwóch przebieżkach stwierdziłem że paten paskowy jest praktyczniejszym rozwiązaniem, podnoszenie wężyka do ust nie sprawia żadnych kłopotów, wężyk ma na końcu ustnik ze specjalnym systemem zapobiegającym ucieczce płynu. Kieszeń na zbiornik jest izolowana - pozwala to utrzymać żądaną temperature napoju, worek posiada dużą zakrętkę do wlewu płynu, nic nie chlupocze, słychać jedynie lekkie pobrzękiwanie kluczy, camelbak  jest bardzo dobrze przylegający do bioder i praktycznie nie odczuwa się go na biodrach, i najważniejsze worek nie zmienia smaku napoju o czym pisał Arturo 51. Polecam  - nigdy nie biegałem w plecaku i chyba już nigdy nie pobiegnę :)

(Edited by ART at 8:58 pm on May 27, 2004)
GG 8441181
PKO
Awatar użytkownika
Masiulis
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Obrazek

wiecie ile za to co cudo chca w GO SPORCIE?
230zl!!! a na stronie Camelbacka 30$

(Edited by Masiulis at 10:18 pm on May 27, 2004)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
Awatar użytkownika
AKITA SAN
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Go Sport to francuska firma...
Za koszulkę dri fit Nike chcą 190zł! Za identyczną w sklepie firmowym nike zapłaciłem 119zł-10% rabatu.
Żabojady to zdziercy;mają w tym sklepie kosmiczno-komiczne ceny,a płacą pracownikom żenująco niskie pensje.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ