Amator szuka trenera z Wroclawia

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
lukaszszostak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam,

Szukam indywidualnego trenera z Wroclawia, ktory przygotuje mnie do maratonu. Nie biegalem na powaznie od lat, przez ostatnie lata uprawialem bardzo malo sportu, a moj najdluzszy przebiegniety dystans to 10km, dlatego bedzie to dluga i niekoniecznie latwa praca.
Potrzebuje kogos, kto bedzie w stanie zajac sie mna przez dluzszy czas, kto ulozy mi program treningow, diete itp.

Moze powiecie, ze to zbyt wczesnie, zeby myslec o maratonie, ale ja lubie miec jasno okreslony konkertny cel - wtedy latwiej mi sie pracuje.

Licze, ze znajdzie sie ktos, komu bedzie sie chcialo :-)

Kontakt: +48 691 404 710.

Pozdrowienia,
Lukasz Szostak
PKO
tomasz

Nieprzeczytany post

Jeśli poczytasz uważnie forum to do 2h40` w maratonie po kilku latach spokojnie możesz dojść sam bez pomocy żadnego trenera.
wirek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A w której części Wrocławia biegasz? Pytam, bo może znajdziesz rozwiązanie na ścieżkach biegowych Nike. Jeżeli planujesz tylko przebiec maraton, to jak napisał Tomasz, tylko biegaj. Regularnie, kilka razy w tygodniu, 10 - 12 km, 40 - 60 minut biegu. Nie trzeba do tego narzucać sobie reżimów treningowych.
wirek
Awatar użytkownika
ssokolow
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Życiówka w maratonie: 4:04:02

Nieprzeczytany post

Kiedys - ... - byl fajny watek na tym forum...

ale ogolnie sprowadzalo sie to do tego:

"a ile jestes w stanie zaplacic - wszak wiedza kosztuje"
Szymon
Obrazek
Zlocus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Hej !

Podnoszę temat, ponieważ tym razem to ja poszukuję trenera. Chciałabym zacząć biegać, czy może powinnam powiedzieć, wrócić do formy sprzed kilku lat. Kiedyś czynnie trenowałam biegi krótkodystansowe, ale z paru przyczyn przestałam i dzisiaj niestety moja kondycja 'leży i kwiczy'. :) Szczerze - po 100m łapię zadyszkę i nie mam siły biec dalej.
Jednocześnie jestem osobą która ma bardzo słabą motywację i nie lubi nic robić sama. Liczę, że trener, który biegałby ze mną, był takim moim 'batem' pomógłby mi w końcu osiągnąć sławną barierę 30 minut, może z dalszymi sukcesami? :)

Mam nadzieję, że we Wrocławiu znajdzie się osoba, która podjęłaby się takiego zadania.
Znacie kogoś takiego? :)

Pozdrawiam!
kspecylak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

wirek pisze:A w której części Wrocławia biegasz? Pytam, bo może znajdziesz rozwiązanie na ścieżkach biegowych Nike. Jeżeli planujesz tylko przebiec maraton, to jak napisał Tomasz, tylko biegaj. Regularnie, kilka razy w tygodniu, 10 - 12 km, 40 - 60 minut biegu. Nie trzeba do tego narzucać sobie reżimów treningowych.

troche offtop ale jak jest z tymi ścieżkami nike? Biegam czasami w parku zachodnim i jest tablica ścieżki Nike ale nie znalazłem oprócz mapy żadnego oznaczenia czy coś
Awatar użytkownika
ASK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 50:08
Życiówka w maratonie: 4:43:44

Nieprzeczytany post

Podbijam watek. Szukam trenera we Wroclawiu, ktory spojrzalby na moja technike biegu i podpowiedzial co nieco jak ja poprawic. Najlepiej z poludnia miasta, Oltaszyn, Krzyki, Park Skowroni, Poludniowy, Grabiszynski.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ