OWM - pakiet startowy
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 51:44:00
- Życiówka w maratonie: 05:07:00
Witam,
z racji tego, że OWM jest bardzo sztywny pod kątem zmiany z maratonu na bieg na 10km chciałbym sprzedać/zamienić mój pakiet maratoński i wymienić na 10 KM.
pozdr,
Majkel
z racji tego, że OWM jest bardzo sztywny pod kątem zmiany z maratonu na bieg na 10km chciałbym sprzedać/zamienić mój pakiet maratoński i wymienić na 10 KM.
pozdr,
Majkel
chwała wszystkim tym, którzy są ode mnie szybsi.. mam kogo gonić
-
- Rozgrzewający Się
z przyjemnością pobiegłbym Maraton ale niestety fizycznie nie dam rady.. ale dychę z Synem w wózku z przyjemnością polecę.
co do odsprzedaży pakietu - no niestety, ktoś musiałby pobiec z moimi danymi - nie mam nic przeciwko
pozdr,
Michał
co do odsprzedaży pakietu - no niestety, ktoś musiałby pobiec z moimi danymi - nie mam nic przeciwko

pozdr,
Michał
-
- Rozgrzewający Się
dobre spostrzeżenie dotyczące potencjalnych problemów jak coś się wydarzy.
pobiegnę na dyszkę z synem
pozdr,
Michał

pozdr,
Michał
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 56:00
- Życiówka w maratonie: brak
no co Wy, każdy ponosi odpowiedzialność w granicach swojej winy. Jak może odpowiadać sprzdający pakiet, za to, że komuś coś się stanie? Logiki, ludzie... Co najwyżej może odpowiadać za sprzedaż pakietu, ale to chyba nie jest opisane w kodeksie ani karnym, ani wykroczeń?Majkel - Buszmeni Team pisze:dobre spostrzeżenie dotyczące potencjalnych problemów jak coś się wydarzy.
pozdr,
Michał

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
a no odpowiadasz a tym sensie , że kupując pakiet podpisujesz zgodę na start , a odsprzedając go - nowy kupujący jej nie podpisuje . W przypadku ekstremalnym (śmierć) organizator biegu przeniesie całą odpowiedzialność na nielegalnie odsprzedany pakiet....Chciałbyś być w takiej sytuacji? Zabrania się odsprzedaży pakietów właśnie dlatego-jest to nielegalne i nie ma co dyskutować . Wiele osób biega na czyjeś nazwisko , ale w razie wypadku nie chciał bym być w skórze sprzedającego pakiet.