Moderator: infernal
no to drugi raz składam wielkie gratulacje za świetny OFICJALNY czas na atestowanej trasie! Krzychu dobrze napisał mogłeś dzisiaj mieć coś koło 39:30 bo jednak 1km wiecej to troche sił straciłeś, ale nie ma co biadolić, nareszcie rozprawiłeś sie w pięknym stylu z 40min i odbiłeś kolejny raz moją piłeczke którą wysłałem 31 grudniawigi pisze:Panucci, właśnie otrzymałem drugiego sms-a od datasport:
Dziesiatka WROACTIV: WIGI bez dod. okr. msc open 123 czas:00:39:46 M50 -8 (R)DataSport.pl
Dobrze, że się zreflektowali i podali też czas bez dodatkowego (pierwszego) kółka (przecież linię startu przekroczyliśmy dwa razy).
Czyli jest życiówka, choć nieoficjalna.
jak to nie?!?!?! stopka wiosenna do czegoś zobowiązujewigi pisze:Co do półmaratonów w przyszły weekend, to pogoda zapowiada się dobra. Ja życiówki na pewno nie zrobię (niezbyt płaska trasa)
Na ten moment główny cel w maratonie (złamanie trójki) został osiągnięty, więc jest to bardzo racjonalne podejście, tak trzymać.mihumor pisze:Ciekawostką dla mnie jest to, że tym razem (w tym półroczu) bardziej zależy mi na poprawce w połówce niż w całym. Na dziś to ma sens bo jedno ciągnie drugie i bez poprawki w HM trudno myśleć o sukcesie w Calaku.
Dzięki, w moim wieku trzeba trzymać fason.cichy70 pisze:gratki Witek !!! Świetny start !!!