Komentarz do artykułu Nadbiega Fenix 2 od Garmina - będzie hit?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Piechu a jesteś pewien że pomoczyłeś TRZY miejsca na pasku?
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
tak, robię dokładnie to samo co z poprzednim paskiem HRM3 i fr310xt. Tam pasek jest wyszukiwany natychmiast po jego założeniu.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Dobra, odłączyłem pasek HRM-Run i wziąłem sparowałem pasek HRM3 od 310.
Jest to samo, na początku po sparowaniu wyszukuje szybko, póżniej przy kolejnych próbach wyszukiwanie znacząco się wydłuża
Jest to samo, na początku po sparowaniu wyszukuje szybko, póżniej przy kolejnych próbach wyszukiwanie znacząco się wydłuża
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
To wszystko przez burzę
małymiś dlaczego nie dałeś znać że będzie padało:)?:

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
Wydaje się, że w tym zegarku tkwi spory potencjał ale póki co, cierpi na choroby wieku dziecięcego. Mam nadzieję, że Garmin się z tym upora ale na chwilę obecną kupowanie go to nie jest najlepszy pomysł. Za dużo bugów.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Szczerze powiedziawszy oprócz możliwości używania go jako codziennego zegarka to niczego
Funkcjonalnie świetny zegarek, w tej chwili moim zdaniem najlepszy na rynku jeśli chodzi o stosunek cena/możliwości.
Ale z drugiej strony już 3 razy lądował na serwisie a w poniedziałek wysyłam go po raz kolejny. Bo albo problemy z baterią, albo problem z wilgocią w zegarku, albo problem z wariującym GPS, albo problem z rozłażącą się gumą na przyciskach, albo w trakcie biegu zawieszał się na amen. Strasznie mnie ten zegarek wkurzał jeśli chodzi o jakość wykonania i awaryjność. Stąd zmiana na Fenixa. Niestety tak jak piszesz wcześniej, zegarek ma mnóstwo błędów i niedociągnięć. Gdybym przed kupnem dostał go w łapy na tydzień to nie zdecydowałbym się na jego zakup. Nie teraz.

Ale z drugiej strony już 3 razy lądował na serwisie a w poniedziałek wysyłam go po raz kolejny. Bo albo problemy z baterią, albo problem z wilgocią w zegarku, albo problem z wariującym GPS, albo problem z rozłażącą się gumą na przyciskach, albo w trakcie biegu zawieszał się na amen. Strasznie mnie ten zegarek wkurzał jeśli chodzi o jakość wykonania i awaryjność. Stąd zmiana na Fenixa. Niestety tak jak piszesz wcześniej, zegarek ma mnóstwo błędów i niedociągnięć. Gdybym przed kupnem dostał go w łapy na tydzień to nie zdecydowałbym się na jego zakup. Nie teraz.
Ostatnio zmieniony 16 mar 2014, 11:57 przez Piechu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Pytałem już o możliwość wymiany 310 na 910 ale stanowczo odpowiedzieli, że nie ma takiej opcji.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
no dobra, moja kolej na żale.
dziś na 17 km wybiegania, podczas przełącznia ekranów, zegarek dostał zawiechy. zamroził jeden i ekranów i stoi.
0 reakcji na cokolwiek (próbowałem różnych kombinacji przycisków, również wzorowanych na resecie z F1). na podłączenie do komputera również.
ktoś, coś?
edit:
light, down, start i back mi zresetowało sprzęt. cała historia poszła się kochać
dziś na 17 km wybiegania, podczas przełącznia ekranów, zegarek dostał zawiechy. zamroził jeden i ekranów i stoi.
0 reakcji na cokolwiek (próbowałem różnych kombinacji przycisków, również wzorowanych na resecie z F1). na podłączenie do komputera również.
ktoś, coś?
edit:
light, down, start i back mi zresetowało sprzęt. cała historia poszła się kochać

Ostatnio zmieniony 16 mar 2014, 19:48 przez f.lamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
trzymaj długo przycisk podświetlania 30-60 sek. a jak nie pomoże to wciśnięte wszystkie 5 przycisków również w podobnym czasie.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
dzięki, już poszło
ach, te choroby wieku dziecięcego...
nie wiem czy będę miał do tego cierpliwość

ach, te choroby wieku dziecięcego...
nie wiem czy będę miał do tego cierpliwość
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…