Poznań
- zbiniek
- Wyga
- Życiówka na 10k: 51:59
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Moi drodzy,
kończy się okres bblowego biegania po lesie i pora wracać na tartan. W najbliższą sobotę planuję ostatnie spotkanie na Browarnej. W następną sobotę (22.03) będzie z kolei ostatni bieg z cyklu gp. Zajęcia bbl poprowadzimy z Agą w ramach rozgrzewki przedstartowej, czyli tak jak zwykle, gdy nakładają się terminy zajęć i startów. Oprócz zajęć bbl zapraszam również na spotkania oreganowe. Terminy tych zajęć jeszcze dopasuję do weekendowego grafiku i na bieżąco będę o nich informował.
kończy się okres bblowego biegania po lesie i pora wracać na tartan. W najbliższą sobotę planuję ostatnie spotkanie na Browarnej. W następną sobotę (22.03) będzie z kolei ostatni bieg z cyklu gp. Zajęcia bbl poprowadzimy z Agą w ramach rozgrzewki przedstartowej, czyli tak jak zwykle, gdy nakładają się terminy zajęć i startów. Oprócz zajęć bbl zapraszam również na spotkania oreganowe. Terminy tych zajęć jeszcze dopasuję do weekendowego grafiku i na bieżąco będę o nich informował.
- szymon_szym
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3:52:14
jutro o 9:00 oregano?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tak.
Zapraszam (Marcelin ul. Węgorka)
Zapraszam (Marcelin ul. Węgorka)
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
mszą
-
- Zaprawiony W Bojach
przyrównałbym bardziej do drogi krzyżowej albo gorzkich żalów, to teraz na czasie.
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
No to się zdecydujcie, bo pomiędzy mszą, gorzkimi żalami, a drogą krzyżową jest jednak różnica.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
-
- Zaprawiony W Bojach
tylko, jeśli w to wierzysz.
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
Żeby poznać oregano trza się cofnąć kilkanaście postów.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
O, dzięki!
Byłem kiedyś na takiej bieżni antygrawitacyjnej, ale nigdy nie myślałem o niej w kontekście treningu biegowego, hm...
Byłem kiedyś na takiej bieżni antygrawitacyjnej, ale nigdy nie myślałem o niej w kontekście treningu biegowego, hm...
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Sobota upłynęła pod znakiem zawodów. Podczas maniackiej dziesiątki świetny czas wykręcił Bartek. Gratuluję!
Wyniki są już zaktualizowane na pierwszej stronie.
--------------------------------------
edit:
W niedzielę po dużej zawierusze w składzie tartacznym, dostarczono wreszcie belki stadionowe. Niestety w projekcie budowy nie uwzględniono robót ziemnych, dlatego rów z wodą trzeba będzie wykopać we własnym zakresie. Z tego względu prezes klubu oregano poszukuje kilku jarząbków do łopat. Oregano track czeka na wasze wsparcie. Pomożecie?
Wyniki są już zaktualizowane na pierwszej stronie.
--------------------------------------
edit:
W niedzielę po dużej zawierusze w składzie tartacznym, dostarczono wreszcie belki stadionowe. Niestety w projekcie budowy nie uwzględniono robót ziemnych, dlatego rów z wodą trzeba będzie wykopać we własnym zakresie. Z tego względu prezes klubu oregano poszukuje kilku jarząbków do łopat. Oregano track czeka na wasze wsparcie. Pomożecie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 19 mar 2014, 17:16 przez yacool, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
zadziwiające jak wiele osób spuchło na drugiej piątce...