Gdzie Asics w Trójmieście??
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
ahhaaaa..... mówcie normalnie a jakimś slangiem gadacie
potrzebuje pilnie nowe buty na asfalt
potrzebuje pilnie nowe buty na asfalt
-
- Zaprawiony W Bojach
Zdaje się, że wszystkie modele (które oferują w busie oczywiście) kosztują 295,- PLN w tym para skarpet jak to mówią gratis. Pegasusy mieli i inne, Skylony też, ale akurat nie było mojego rozmiaru. Rozkład jazdy jest na stronie Nike running, ale lepiej jest do kolegów zadzwonić i sprawdzić. Numery do nich mam w domu - jutro zapodam.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Zaprawiony W Bojach
{Kazig}
Na asfalt mówisz. No to trzeba coś zorganizować. Będziesz może w sobotę w Oliwie? Byśmy pogadali (bo w niedzielę, to co koledzy planuja to dla mnie w tej chwili za szybko - niestety).
Na asfalt mówisz. No to trzeba coś zorganizować. Będziesz może w sobotę w Oliwie? Byśmy pogadali (bo w niedzielę, to co koledzy planuja to dla mnie w tej chwili za szybko - niestety).
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
na 90% będe. Podobało mi się 2 tygodnie temu, tyle nowych twarzy...
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
proponuje dalej rozmawiać (jeśli) pod wątkiem PPP
a narazie Asicsy, gdzie mog kupić realnie 20xx czy 10xx
a narazie Asicsy, gdzie mog kupić realnie 20xx czy 10xx
-
- Zaprawiony W Bojach
{AKITA SAN} wejdź na http://www.nike.com/nikerunning/ potem TRY OUR SHOES i TRIAL VAN SCHEDULE itd...
{Kazig} proponuję mierzyć w TAF (np. Carrefour Morena) i zamówić gdzie taniej - a wszędzie będzie taniej
(Poznan Wroniecka, Bednarek, Warszawa Broniewskiego)
{Kazig} proponuję mierzyć w TAF (np. Carrefour Morena) i zamówić gdzie taniej - a wszędzie będzie taniej

- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No dobra, tylko, że nie jestem pewny numeru 
to problem, jak przymierzę jakieś inne asicsy, to może nie być to samo.

to problem, jak przymierzę jakieś inne asicsy, to może nie być to samo.
-
- Zaprawiony W Bojach
W TAF-ie na Morenie widziałem już 2090, a że mam to cudo komercji przed oknem biura, to jeszcze dziś sprawdzę inne dostępne modele (bo to na Morenie jest własnie największy TAF podobno) Asics i dam znać.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki Mariusz.
W Kerfurze też często bywam, często jak na supermarkety, znaczy raz na 3 tygodnie.
W Kerfurze też często bywam, często jak na supermarkety, znaczy raz na 3 tygodnie.
- adamoz
- Rozgrzewający Się
Akita San- nike pegasus widzialem w jednym ze sklepow(nie pamietam ktory dokladnie) w tym nowym centrum handlowym "Manhattan" we Wrzeszczu. i napewno byly tansze niz 295 zl, cos blizej 200 zl. ale nie wiem jakie maja rozmiary.no i skarpetek jak w najkobusie tez nie daja, ale za troszke ponad 200 zl to chyba warto.
[i]There's no limit[/i]
-
- Zaprawiony W Bojach
{adamoz} oczywiście, że tak - pegi sprzed 2-3 lat w bardzo ograniczonej rozmiarówce. Nota bene - nawet one podrożały podczas przeprowadzki ze sklepu w Wielkim Młynie do Manhattanu (poprzednio TE SAME buty polegiwały w Młynie - poznały mnie i merdały radośnie sznurówkami
)
{Kazig} W Carrefour byłem, sprawdziłem. Mają m.in.:
Kayano X, GT2090 i inne Asicsy bardziej rekreacyjne (Evation, Legato, Walker). Nie mają 1090. Widziałem też New Balance 900 (nowy, tegoroczny model) treningowo-startowy. Uważam, że warto pójść mierzyć. Oczywiście wszystkie modele do nabycia dużo taniej gdzie indziej.
Pozdrawiam.

{Kazig} W Carrefour byłem, sprawdziłem. Mają m.in.:
Kayano X, GT2090 i inne Asicsy bardziej rekreacyjne (Evation, Legato, Walker). Nie mają 1090. Widziałem też New Balance 900 (nowy, tegoroczny model) treningowo-startowy. Uważam, że warto pójść mierzyć. Oczywiście wszystkie modele do nabycia dużo taniej gdzie indziej.
Pozdrawiam.
- AKITA SAN
- Zaprawiony W Bojach
Adamoz-jedyny problem to odległość,na wybrzeże mam z Gór Świętokrzyskich ładny kawałek pieeeennnknej drogi:hahaha:
A cena,którą podajesz zaskakująco atrakcyjna!Przymierzałem Pegasusy wycenione w sklepie na 360zł.Mając na uwadze nową tradycję polskiego handlu;"na początku sezonu dajcie cenę kosmiczno-abstrakcyjną,za miesiąc zrobimy przecenę na abstrakcyjną,a potem jak nie zejdzie z półek zróbcie sejla -50%!"-staram się nie ulegać gorączce zakupów w tych warunkach.Nienawidzę przepłacać.Więc szukam,węszę,poluję...
MARIUSZ,mógłbyś podać numer telefonu najkobusa?Z rozpiski na stronie wynika,że do września będą krążyć tylko po północy.
A cena,którą podajesz zaskakująco atrakcyjna!Przymierzałem Pegasusy wycenione w sklepie na 360zł.Mając na uwadze nową tradycję polskiego handlu;"na początku sezonu dajcie cenę kosmiczno-abstrakcyjną,za miesiąc zrobimy przecenę na abstrakcyjną,a potem jak nie zejdzie z półek zróbcie sejla -50%!"-staram się nie ulegać gorączce zakupów w tych warunkach.Nienawidzę przepłacać.Więc szukam,węszę,poluję...
MARIUSZ,mógłbyś podać numer telefonu najkobusa?Z rozpiski na stronie wynika,że do września będą krążyć tylko po północy.