bieganie z iPhone

krzys1001
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:37:35
Życiówka w maratonie: 02:58:32

Nieprzeczytany post

Przy niskiej temperaturze w torebce pod kurtką, żeby mu zimno nie było bo się wyłączy.
W lato opaska na rękę firmy belkin.
PKO
MasterBLASTERpl
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 58m
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

W zasadzie poza zimną zimą to opaska belkina jest całkiem spoko, miałem w 4, pasuje też do 5/5s tyle że trochę wystaje. Chodź do 5/5S to teraz bym chyba brał tą Addidas Griffin armband.

Z słuchawek to z uwagi na jakość polecam KOSS KSC 75. Absolutna rewelacje jeżeli chodzi o dźwięk. Jedyny minus to kabel, ja po którymś tam szarpnięciu uszkodziłem jedna słuchawkę :/ Choć jak się go dobrze zabezpieczy by latał luźno koło ręki to nie powinno być problemu.
Klanger
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ktoś ma doświadczenie z Wahoo TICKR X?

Podoba mi się wbudowana pamięć, bo w zasadzie do zapisu wystarczy sama opaska HR. Miło, że można to połączyć z innymi urządzeniami.

Nie podoba mi się, że nie ma wbudowanej opcji wibracji po przekroczeniu określonego progu HR (pytałem producenta >> być może to zmienią wraz z aktualizacją softu), czyli żeby urządzenie to zastąpiło najzwyklejszy pulsometr Sigma trzeba ze sobą taszczyć telefon/zegarek (dodatkowe urządzenie) - szkoda, bo bardzo by mi odpowiadała wersja minimalistyczna w postaci samego czujnika na opasce, który by dawał sygnał gdy przekroczy się określone wcześniej progi HR.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ