Endomondo - problem z uploadem treningu

mbiegacz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam

Jestem świeżym użytkownikiem Endomondo, proszę o wyrozumiałość. Wczoraj zrobiłem pierwszy trening biegowy z endo, telefon Nokia E52 - zalogowałem się na stronie Endomondo, równiez w telefonie jestem zalogowany w aplikacji - ale nie mogę rozgryźć w jaki sposób mogę wrzucić wyniki do internetu (na stronę Endo, Facebooka czy choćby na miala). Na telefonie mam jedynie podgląd kilometrów, tempa i mapkę trasy biegu. Zastanawiam się czy wersja na Symbiana nie jest wersją mocno okrojoną - znajomi biegają na androidzie i bez problemu wrzucają wyniki do sieci.
PKO
Awatar użytkownika
sandro73
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 40:08
Życiówka w maratonie: 3:14:47
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Pewnie masz wyłączoną transmisję danych w telefonie. Ja z endo łączę się przez wifi i też czasem szlag mnie trafia bo potrafi i 3 h uploadować treningi.. :D
Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko trudne do wykonania. Aleksander Wielki

maraton 3:16:14
półmaraton 1:30:12
10k 40:08
http://www.endomondo.com/home
mbiegacz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

łączę się przez wifi z domu, mam połączenie z netem bo ściągałem endomondo tego dnia. Spróbuję powalczyć z ustawieniami łącza wifi, dzięki za podpowiedź.
mbiegacz
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Po kilku próbach doszedłem do "socjalizmu", zmieniłęm auto upload na ręczny - i wrzucam na serwer treningi po zalogowaniu w domu do wifi. Pozostaje temat zrzucenia starych treningów, gdyż endo nie daje możliwości uploadowania ich ponownie - może uda się przez USB. Jeśli ktoś wie jak zrzucić zawartość ponownie na serwer lub na komputer to zapraszam do podzielenia się wiedzą.
Pawel_W
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 42:21
Kontakt:

Nieprzeczytany post

napisz na support@endomondo.com , naprawdę nie gryzą i bardzo szybko odpisują :hej:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ