Osłabienie.

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
najt
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jak te kalorie dodawać, żeby nie przytyć ?
PKO
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

on powinien przytyć
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

eh życie
Ostatnio zmieniony 11 mar 2014, 07:51 przez marcinostrowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

:wrrwrr:
Ostatnio zmieniony 11 mar 2014, 07:52 przez marcinostrowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
kowalus
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

adam1adam pisze:Jesli do tego dodasz ciagle uczucie zimna - to jesz zamalo dobrych
w kwalitecie kalorii!
Kalorie w kwalitecie z np: czerwonego miesa, masla, itp
Jaki jest związek braku mięsa z odczuciem zimna?
kowalus
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

poleciłbym do podszkolenia się w tamtyce odzywiania np "energia zycia energia z pozywienia" Bożena Żak-Cyran
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 1.05

Nieprzeczytany post

strach czytać te brednie, kiełki i energia życia.
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Jedna kawa jest Ok, kilka już nie a doły bez kawy to problem albo mentalny albo już fizyczny. Zastępownie kawy innymi specyfikami jest bez sensu. Można dać sobie kopa ziołami (cały dział na forum)
Odstaw kawe, doprowadź organizm do równowagi (pomocny bedzie jakiś ziołowy adaptogen np. ashwagandha) i dopiero można myśleć o dodatkowym kopie tylko chyba już takiej potrzeby nie bedzie.
Apaczo pewnie coś sensowniej poradzi.
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

luzie mnie nie przestaną nigdy w...... :hej:
Ostatnio zmieniony 11 mar 2014, 07:51 przez marcinostrowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
klosiu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:40

Nieprzeczytany post

Dajcie sobie spokój, ta babka robi wpisy tylko żeby przemycić reklamę w linku. Choć trzeba przyznać że robi to z głową, trochę się stara a nie pisze zupełne banały :).
The faster you are, the slower life goes by.
Awatar użytkownika
Forestrunner
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

kfadam pisze:Jedna kawa jest Ok, kilka już nie a doły bez kawy to problem albo mentalny albo już fizyczny. Zastępownie kawy innymi specyfikami jest bez sensu. Można dać sobie kopa ziołami (cały dział na forum)
Odstaw kawe, doprowadź organizm do równowagi (pomocny bedzie jakiś ziołowy adaptogen np. ashwagandha) i dopiero można myśleć o dodatkowym kopie tylko chyba już takiej potrzeby nie bedzie.
A to jest akurat ciekawe. Nie przyglądałem się dobrze subforum o ziołach, więc tak podpytam korzystając z okazji.
Czy na prawdę istnieją zioła które "dają kopa" i nie ma po niech osłabienia jak po kawie czy energetyku?
To by było za piękne by było prawdziwe.. :P W sumie z zapasami energii podczas biegania raczej nie mam problemów, jednak z tego co napisałeś brzmi jak bym mógł podnieść jeszcze bardziej swoją wydajność :)
Śpiesz się powoli!
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Forestrunner pisze:
kfadam pisze:Jedna kawa jest Ok, kilka już nie a doły bez kawy to problem albo mentalny albo już fizyczny. Zastępownie kawy innymi specyfikami jest bez sensu. Można dać sobie kopa ziołami (cały dział na forum)
A to jest akurat ciekawe. Nie przyglądałem się dobrze subforum o ziołach, więc tak podpytam korzystając z okazji.
Czy na prawdę istnieją zioła które "dają kopa" i nie ma po niech osłabienia jak po kawie czy energetyku?
To by było za piękne by było prawdziwe.. :P W sumie z zapasami energii podczas biegania raczej nie mam problemów, jednak z tego co napisałeś brzmi jak bym mógł podnieść jeszcze bardziej swoją wydajność :)
czy istnieją ? :) jest ich cała masa i pobudzają duzo lepiej niz kawa zdrowiej tyle ze nie smakuja jak kawa a popularnosc kawa zawdziecza nie pobudzaniu tylko smakowi bo wiele innych rzeczy lepiej pobudza ale zle smakuje, zioła tylko kupowane na wage w zielarskim i zaparzane lub mielone i spozywane samemu, reszta to przetworzone badziewie pozbawione substancji aktywnych

czasami najprostsze zioła daja mega moc jak potężna pokrzywa :sss: czy dziurawiec :)
Awatar użytkownika
kfadam
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Forestrunner pisze: A to jest akurat ciekawe. Nie przyglądałem się dobrze subforum o ziołach, więc tak podpytam korzystając z okazji.
zapoznaj się, warto.
viewtopic.php?f=20&t=29468
Awatar użytkownika
Forestrunner
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Yerbe kiedyś próbowałem i nie powiem by dała mi specjalnie kopa. Nie mniej, chętnie poeksperymentuję. Może przypadkiem jest ktoś z Łodzi i zna jakąś dobrą zielodajnie ? xP
Śpiesz się powoli!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ