Można komentować

Moderator: infernal

)
 ) 
 A kupiłem dlatego, że to był jedyny model w przystępnej cenie i rozmiarze 49... Generalnie jestem bardzo zadowolony, lekkie, nie muszę sznurować, bardzo przewiewne. Podejrzewam, że drugi raz bym kupił takie same, jednak chyba będę chciał spróbować czegoś innego.
 A kupiłem dlatego, że to był jedyny model w przystępnej cenie i rozmiarze 49... Generalnie jestem bardzo zadowolony, lekkie, nie muszę sznurować, bardzo przewiewne. Podejrzewam, że drugi raz bym kupił takie same, jednak chyba będę chciał spróbować czegoś innego.
Pozostają stare, sprawdzone schodymalag201 pisze:(...) ale w Legionowie nie znam takiego miejsca, gdzie można znaleźć tak długi podbieg :/. Słabo to wyszło.

No i jak patrzyłem na poprzednie biegi, to musiałbym pobiec w granicach 19 minut, a to lekko nierealne(ale nadzieja jest :P).
 No i jak patrzyłem na poprzednie biegi, to musiałbym pobiec w granicach 19 minut, a to lekko nierealne(ale nadzieja jest :P).

whitemamba pisze:Gdzie biegasz ten maraton 27.04? szukam czegoś dla siebie i majowe są zdecydowanie za późno dla mnie(przygotowania do wesela wkroczą wtedy w najgorszą fazę) i myślałem o czymś w kwietniu ale orlen i łódź są dużo wcześniej.
A tak poza tym będę zaglądać do kolegi koszykarza:)