brawo

Moderator: infernal
nie no nie raz mi sie tam zdarza pomarudzić, ale szybko mi przechodzikszor pisze:Najbardziej mi się u Ciebie podoba,że Ty nigdy nie marudzisz!!!
też liczyłem że złamie 18min ale mi się nie chciałoKrzychu M pisze:Myślałem po tych 4x2km że pójdzie Ci ciut szybciej....jednak brak Ci tej wytrzymałości tempowej.![]()
dziekowaćKrzychu M pisze:Żartowałem!Brawo!
wigi pisze:Ładnie poleciałeś. Treningi szybkościowe dają efekty.
dzieki! jakoś tak dobrze dzisiaj wyszłole0n71 pisze:No nie chłopie, rozwaliłeś mnie tym wynikiemDla mnie kosmos. Wielkie brawa !
w takim razie czekam na wpis i mocno 3mam kciuki!le0n71 pisze:A co do mojego biegu, to nawet nie wiem jaki mam numer, bo na liście startowej ich nie ma. Tym bardziej wyników on-line nie będzie. Napiszę po wszystkim jak to poszło.
polecisz, polecisz! tylko z tego co zauważyłem trzeba duzo robić trenów szybkościowych które po dłuższym dopiero czasie dadzą jakieś tam efekty! poza tym popatrz na bloga Rolliego! Gość jest w kategorii 45+ a 800m biega w okolicach 2:10 i mniej!!!le0n71 pisze:Chciałbym kiedyś na piątkę tak polecieć jak ty. Ale im człowiek starszy, tym prędkość mniejsza(przynajmniej tak to sobie tłumaczę, coby mieć usprawiedliwienie
)
No i tu jest dylemat. Bo jak zacznę w kwietniu plan pod maraton, to tej typowej szybkości znowu nie będzie za dużo. Ale chyba jednak wolę skupić się na tych dłuższych dystansach, a może i na krótszych będzie poprawapanucci10 pisze: polecisz, polecisz! tylko z tego co zauważyłem trzeba duzo robić trenów szybkościowych które po dłuższym dopiero czasie dadzą jakieś tam efekty! poza tym popatrz na bloga Rolliego! Gość jest w kategorii 45+ a 800m biega w okolicach 2:10 i mniej!!!