Leginsy
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja zawsze biegałam w leginsach (nie licząc gorącego lata, bo wtedy w krótkich spodenkach). Teraz mam zimowe leginsy całkowicie sztuczne, ale dużo wygodniejsze i cieplejsze niż bawełniane.
Mam też proste, tanie, bawełniane na cieplejsze, ale nie gorące dni.
Zainwestowałam w lepsze zimowe leginsy, bo ciągle marzłam i dlatego nie biegałam kiedyś zimą.
Mam też proste, tanie, bawełniane na cieplejsze, ale nie gorące dni.
Zainwestowałam w lepsze zimowe leginsy, bo ciągle marzłam i dlatego nie biegałam kiedyś zimą.
- KshysiekDolegowski
- Wyga
- Kontakt:
Spodenki na leginsy mają chronić przed zapaleniem nerwu kulszowego (przeczytałem kiedyś na forum
)
Leginsy noszę od roku i na pewno nie zamienię więcej na dresik. Zimą używam polarowych (czasem ze spodenkami na wierzch), latem cieńszych (kupiłem ostatnio w lumpeksie za 10zl !!! mają odblaski, bajery itp...)

Leginsy noszę od roku i na pewno nie zamienię więcej na dresik. Zimą używam polarowych (czasem ze spodenkami na wierzch), latem cieńszych (kupiłem ostatnio w lumpeksie za 10zl !!! mają odblaski, bajery itp...)
Kshysiek - www.napieraj.pl
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Od dwóch dni biegam w leginsach NewLine z Coolmax- nie nasiakaja tak woda i potem (dlugie biegi!)
- nie stwarzaja oporu żagla na wietrze
- nie obcieraja (dlugie biegi!)
- sa elastyczne i w zaden sposob nie krepuja ruchow, prawie, ze sie ich nie czuje (to wielu ludziom przeszkadza bo czuja sie "nadzy")
- sa z oddychajacego materialu

Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- Minimalny
- Wyga
Możecie mi podac linki do sklepów internetowych gdzie mozna kupić takie legginsy jak kupił Friend? albo jakies inne w cenie ok 100zl. Na stronie newline niestety jest tylko katalog bez cen 
Z góry dzieki za pomoc pozdrawiam
(Edited by Minimalny at 12:09 pm on April 2, 2004)

Z góry dzieki za pomoc pozdrawiam
(Edited by Minimalny at 12:09 pm on April 2, 2004)
Hmm??
-
- Zaprawiony W Bojach
Na stronie www.newline.pl jest też kontakt. Trzeba dzwonić bo wydaje mi się, że cena jest właśnie około.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Friend
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Leginsy kosztowały 110 zł.Quote: from MariusZ on 12:22 pm on April 2, 2004
Na stronie www.newline.pl jest też kontakt. Trzeba dzwonić bo wydaje mi się, że cena jest właśnie około.
Pozdrawiam
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
-
- Dyskutant
Leginsy oprócz ww. zalet mają jeszcze jedną - nie ma problemu z "majtającymi się" wokół nóg nogawkami - to mi w dresie przeszkadza najbardziej (może to zależy do tego, jak szeroko stawia się stopy?). Mam jedne ocieplane, zimowe i są rewelacyjne - ubieram się w nie na narty biegowe i nawet przy -10, -15 st. jest mi ciepło (oczywiście o ile jestem w ruchu). Na temperatury ok. +10 st. wybieram zwykłe bawałniane o długości 3/4 - panów w takich nie widziałam, może są za mało męskie;). A od +15 stopni - krótkie gatki.
- Witek
- Wyga
Ja ostatnio juz sie wybrałem w legginsach krotkich na trening całkiem fajnie z poczatku troszke zimno ale pozniej rewelacja na wiaterku zero ruchu legginsy przylegaja a spodenki na wietrze lataja
Pozdrawiam

Wojtek
-
- Zaprawiony W Bojach
Leginnsy są the best na zimę, szczególnie te typowo zimowe-cieple i wygodne. Można je prać miliony razy, b.szybko schną i nic się nie niszczą. Bluzy newline i koszulki coolmaxowe tez są warte grzechu...
Często przy okazji maratonów pojawiaja się sprzedawcy z okazyjnymi rzeczami np. z zeszłorocznej kolekcji
Często przy okazji maratonów pojawiaja się sprzedawcy z okazyjnymi rzeczami np. z zeszłorocznej kolekcji
Często mniej oznacza więcej
- ART
- Stary Wyga
W przypadku legginsów spotkałem się z niższymi cenami niż u bezpośredniego oficjalnego dystrybutora, najtaniej miała akurat ten model legginsów firma z Warszawy i był to model z aktualnej gdy je kupowałem oferty - przynajmniej tak mi się wydaje
tel. 601 058 715 , 607 920 734
(Edited by ART at 8:38 am on April 4, 2004)

(Edited by ART at 8:38 am on April 4, 2004)
GG 8441181