Nocleg w Warszawie

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
moniska
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:45:30
Życiówka w maratonie: 3:50:58
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wybieram się na OWM i szukamy noclegu, może ktoś z Was zna jakiś fajny hotel w przystępnej cenie, gdzieś w okolicach Stadionu Narodowego? :)
New Balance but biegowy
Iseul
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie patrz w okolicach samego stadionu, tylko wzdluz linii kolejki - tak bedzie i taniej, i latwiej dojechac, bo wysiadasz przy samym stadionie, a tramwaje i busy na pewno beda mialy objazdy. Na Powislu sa hostele jeszcze nienajdrozsze, bo hotele na samej Saskiej do tanich nie naleza. Jakbys napisala, o jakiej kwocie i standardzie myslisz, choc mniej wiecej, to latwiej byloby cos doradzic konkretnie.
Awatar użytkownika
moniska
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 00:45:30
Życiówka w maratonie: 3:50:58
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Generalnie potrzebne mi jest tylko pokój, w którym mogę wygodnie się wyspać. :) Nie do końca wiem jakie są ceny w Warszawie, ale 100zł/ noc za 2 osoby jest ok jak dla mnie.
Iseul
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

100 zl za noc za 2 osoby jest malo realne, przynajmniej ja nie kojarze takiego miejsca, ceny sa troche wyzsze. No chyba, ze pasuja Ci hostelowe dormy (ale to raczej nie podchodzi pod kategorie "spokojnie sie wyspac").
W okolicach 130-150 pln za noc da sie znalezc dwojke (bez lazienki) w hostelu w centrum/okolicach Starego Miasta/na Powislu (Powisle jest najkorzystniejsza lokalizacja, ale inne tez sie nadadza) albo normalny, wygodny pokoj hotelowy w troche gorszej lokalizacji (tani jest np. Ibis na Ostrobramskiej, ok. 5km od Stadionu, albo Premier Classe na Towarowej - 4km). Hotele na Saskiej (czyli w dzielnicy, gdzie jest Stadion) sa raczej drogie (knajpy, sklepy i wszystko inne tez).
michal_b
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Może hostel fabryka? http://www.hostelfabryka.pl/
nuttyboy
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Sporo tego w Warszawie więc można szukać i przebierać, podam Ci kilka nazw, resztę znajdziesz bez problemu w internecie: Hotel Logos; Hotel Praski; Hotel Hetman; Hotel Hera UW; Hotel Ikar SGGW; Hotele: Atos, Portos, Aramis; Schronisko Agrykola; Ibis (Bonifraterska 2); Ibis Budget (Zagórna 2).
ODPOWIEDZ