Nikt nie kaze miec GPS-a wlaczonego caly czas. Moja 405-ka wylacza GPS-a sama jesli timer zostaje zatrzymany po treningu.Kolaj pisze:Taaak, z GPS-em...fantom pisze:Garminy daja rade dzialac conajmniej tydzien...
Komentarz do artykułu Nowy SmartWatch - Samsung Gear 2
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
- Życiówka w maratonie: brak
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
- Życiówka w maratonie: brak
Ja wiem czy świecidełko?Kolaj pisze:No właśnie nie wiem. Założeniem tej opaski jest to, że nosi się ją cały dzień ale design sprawia, że nie wyobrażam sobie siebie w pracy z takim świecidełkiem na ręce. Zegarek jeszcze jak cię mogę.kojer pisze:za to taka dodatkowa opaska służąca jako pulsometr i wyświetlacz jest dla mnie idealna.

Nie wygląda tak źle jak jest przestawione na zegarek.
- lukmaj
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 46:00
- Życiówka w maratonie: 3:42:00
zgadzam się z Kojerem - wreszcie ktoś pomyślał, że cała moc obliczeniowa (te kolejne rdzenie procesora, czy kolejne wersje Androida itd.) nie muszą siedzieć w zegarku, a ma on być jedynie wyświetlaczem - wygodnym i podręcznym. Dzięki temu wszystko to co zmierzy i policzy telefon obejrzymy sobie na lekkim i poręcznym mini zegarku. Jak dla mnie super! [no i cena powinna być dużo niższa niż samego telefonu]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:50
Gdzieś mi się obiła cena opaski na poziomie 149USD ale nie mogę teraz na szybko się doszukać. Oczywiście to cena na rynek US, Europa się bardziej cenilukmaj pisze:no i cena powinna być dużo niższa niż samego telefonu

- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Najprawdopodobniej obiła Ci się u DCRa (podawał 100-150$), ale to było tylko jego przypuszczenie.Kolaj pisze:Gdzieś mi się obiła cena opaski na poziomie 149USD ale nie mogę teraz na szybko się doszukać. Oczywiście to cena na rynek US, Europa się bardziej cenilukmaj pisze:no i cena powinna być dużo niższa niż samego telefonu
Krzysiek