Regulaminu nie mogłem przytaczać bo go nie ma na tym forum. Polecam czytać ze zrozumieniem i najlepiej całe wątki żeby móc się później kompetentnie wypowiadać.zoltar7 pisze:Ale ja Pana nie nazwałem cwaniakiem, widocznie nie umie Pan czytać. Ale nawet gdyby, to przecież tak często przez Pana przytaczany Regulamin tego nie zabrania![]()
Btw. Tłumaczyłem to Panu, że dla biegaczy Gore robi specjalny materiał Windstopper Active Shell, Gore-tex to materiał dla turystów. Można biegać i w futrze tylko po co?
Po drugie tchórzostwem jest wycofywanie się przez Pana z sugestii jakobym się urodził cwaniakiem (nota bene drobnym). Widocznie boi się Pan wziąć odpowiedzialność za swoje słowa. Na to nic nie poradzę ale może Pan pracować nad sobą.
Pan mi tłumaczył a ja Panu pokazałem na zdjęciach, że w Gore-tex się bardzo dobrze biega ale skoro kwestionuje Pan fakty z mojego życia to też nie umiem Panu pomóc by przyjął je Pan do wiadomości.
Pozostaje mi jedynie kolejny raz przeprosić tych którzy mimo woli czytają te wszystkie wpisy pełne jadu i nienawiści do mnie mimo iż nie tu jest ich miejsce. Na razie żaden z Panów nie napisał tych uwag do mnie na priv ale nie mogę od nich tego wymagać ani brać za nich odpowiedzialności.
Jedyne co mogę to po raz kolejny życzyć im dużo radości w życiu i mniej spiny. Może wtedy nie będą musieli koić swoich emocji na forach.