Halowe Mistrzostwa Polski 2014
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Jutro startują Halowe Mistrzostwa Polski!
- Tomek W
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:50
- Życiówka w maratonie: 2:45:16
- Kontakt:
Będzie transmisja w TV?
TT Szczecin
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
W sobotę i niedzielę widzowie stacji Pomorska.TV będą mogli śledzić bezpośrednią relację ze zmagań lekkoatletów podczas 58. Halowych Mistrzostw Polski.
Stacja Pomorska.TV posiada wyłączność na bezpośrednią transmisję z 58. Halowych Mistrzostw Polski (Sopot, 22-23 lutego). Relacja z zawodów nadawana będzie w sobotę i w niedzielę od 09:50.
Stacja dostępna jest w sieciach kablowych w Trójmieście, lokalnie w sieci UPC oraz na stronie www.pomorska.tv.
Stacja Pomorska.TV posiada wyłączność na bezpośrednią transmisję z 58. Halowych Mistrzostw Polski (Sopot, 22-23 lutego). Relacja z zawodów nadawana będzie w sobotę i w niedzielę od 09:50.
Stacja dostępna jest w sieciach kablowych w Trójmieście, lokalnie w sieci UPC oraz na stronie www.pomorska.tv.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No ? Jak tam sie hala sprawuje, swiatlo mocne? Fotki widzę, że fajne wychodzą, z jaką czułością Ola robisz te zdjęcia?
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Świetnie, że jest relacja w Internecie!
Bardzo mnie te mistrzostwa cieszą, myślę, że mogą być bardzo dobrym wyznacznikiem formy przed HMŚ.
Artykuł powinien się nazywać "Świetne występy Polaków na HMP!".
Bardzo mnie te mistrzostwa cieszą, myślę, że mogą być bardzo dobrym wyznacznikiem formy przed HMŚ.
Artykuł powinien się nazywać "Świetne występy Polaków na HMP!".

"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Byłem, oglądałem. Świetne zawody!
Sensacją jest to, ze sprzedały się wszystkie bilety na mistrzostwa. Dwa dni przed zawodami kasy nie miały czego oferować. Wiele osób odbiło się od drzwi.
Z tego, co wiem, nigdy w historii wejście na HMP (ani na MP) nie było biletowane.
Czyli jednak istnieje publiczność chętna obejrzeć LA w krajowym wydaniu. To miłe.

Sensacją jest to, ze sprzedały się wszystkie bilety na mistrzostwa. Dwa dni przed zawodami kasy nie miały czego oferować. Wiele osób odbiło się od drzwi.
Z tego, co wiem, nigdy w historii wejście na HMP (ani na MP) nie było biletowane.

Czyli jednak istnieje publiczność chętna obejrzeć LA w krajowym wydaniu. To miłe.

Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
- adam1adam
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:10
- Życiówka w maratonie: 2:32:24
U nas obeszlo sie bez sedziowskich "zgrzytow" -fajnie.
Ale co to moze sie dziac na HMS: przepychanki i sedziowskie rozstrzygniecia-
strach pomyslec.
Tak przeciz bylo Na Halowych mistrzeostwach USA
(Przypadek Gabi Grunewald, ktora ogloszono zwyciesca biegu na 3000m,
aby juz pozniej po protescie jednego z trenerow te zwyciestwo jej odebrac-
Gabi potracila niechcacy wymijana zawodniczke.
Najprawdopodobniej Salazar chcial aby jego zawodniczki: Shannon Rowbury i Hasay (finiszowala jako 4)
pojechala do Sopotu. Sara Vaughn 3 miejsce przed DNF Grunewald nie miala minimum.)
Ale co to moze sie dziac na HMS: przepychanki i sedziowskie rozstrzygniecia-
strach pomyslec.
Tak przeciz bylo Na Halowych mistrzeostwach USA
(Przypadek Gabi Grunewald, ktora ogloszono zwyciesca biegu na 3000m,
aby juz pozniej po protescie jednego z trenerow te zwyciestwo jej odebrac-
Gabi potracila niechcacy wymijana zawodniczke.
Najprawdopodobniej Salazar chcial aby jego zawodniczki: Shannon Rowbury i Hasay (finiszowala jako 4)
pojechala do Sopotu. Sara Vaughn 3 miejsce przed DNF Grunewald nie miala minimum.)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Może to dlatego, że przez całe lata były organizowane w miejscu gdzie nie kazdy widz może sie dostać tramwajem lub autobusem miejskim w 10 minut.fotman pisze:Sensacją jest to, ze sprzedały się wszystkie bilety na mistrzostwa. Dwa dni przed zawodami kasy nie miały czego oferować. Wiele osób odbiło się od drzwi.
Z tego, co wiem, nigdy w historii wejście na HMP (ani na MP) nie było biletowane.![]()
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Tak to cieszy, że bilety się sprzedały. Szkoda trochę, że nie wszyscy, którzy bilety kupili odwiedzili ergoarenę. nie wydaje mi się żeby była w którymkolwiek momencie hala była zapełniona bardziej niż w 60%. Na sesii porannej dzis pewnie bliżej 5%.fotman pisze:Byłem, oglądałem. Świetne zawody!![]()
Z tego, co wiem, nigdy w historii wejście na HMP (ani na MP) nie było biletowane.![]()
Sądzę, że Ci co przyszli nie mają czego żałować. Były momenty kiedy wiało nudą, ale ogólne wrażenie jak najbardziej pozytywne. Dobrze się bawiłem

Krzysiek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Fajne zdjecia.
http://bieganie.pl/?show=1&cat=10&id=6299
http://bieganie.pl/?show=1&cat=10&id=6299
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Kontakt:
Dodaliśmy galerię z drugiego dnia: http://www.bieganie.pl/?show=1&cat=10&id=6299