ORLEN Warsaw Marathon 2014

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie czujesz się jeszcze na siłach, by pobiec, ale chętnie przyjrzysz się organizacji ORLEN Warsaw Marathon od środka? Zostań Wolontariuszem! Wypełnij zgłoszenie w zakładce „Wolontariat” na stronie www.orlenmarathon.pl i dołącz do nas! Szczegóły: http://www.orlenmarathon.pl/node/339.
PKO
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze:pakiet jest mało ważny, po raz kolejny ponawiam pytanie o trasę. zresztą ok., nie potrzebuję tej informacji, widać z całokształtu, że Orlen traktuje ten bieg po macoszemu. :bleble:
Ma_tika, dokładamy wszelkich starań, abyście poznali szczegóły biegu na 10 km możliwie jak najprędzej. Prosimy o jeszcze chwilę cierpliwości.
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Powerade oficjalnym napojem izotonicznym ORLEN Warsaw Marathon! Marka zadba nie tylko o odpowiednie nawodnienie naszych biegaczy, ale zapewni również rozrywkę dla dzielnie kibicujących widzów. Z takim wsparciem lepsze wyniki murowane! :)
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Dlaczego biegacie? Podzielcie się swoją motywacją w naszej aplikacji konkursowej http://bit.ly/biegam-poniewaz, kończąc zdanie „Biegam, ponieważ…” i zachęcajcie swoich znajomych do głosowania!

W puli nagród, dla autorów najciekawszych zgłoszeń, pakiety maratońskie i zgrzewki napoju izotonicznego Powerade!
Awatar użytkownika
ORLEN Warsaw Marathon
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

13 kwietnia każdy z uczestników biegu ma szansę zostać zwycięzcą! W losowaniu cennych nagród wezmą udział WSZYSCY zawodnicy startujący na dystansie 42,195 oraz 10 km, którzy ukończą biegi w regulaminowych limitach czasu. Na jednego z maratończyków czeka Mercedes GLA, zaś na uczestnika biegu na 10 km – smart fortwo coupe. Dobra motywacja?

Obrazek

Więcej informacji na www.orlenmarathon.pl/node/354.
human
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pod podanym linkiem nie mam za wiele informacji dotyczących powyższych nagród.
Jak będzie przebiegac losowanie i przede wszystkim kiedy i gdzie ?
W zeszłym roku też chyba było autko do wygrania/wylosowania, czy jest/był gdzieś ogłoszony laureat ?

p.s. Nie udało się wygrac wyjazdu do Rzymu to trzeba szukac innej szansy :-D
emilr10
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 0:39:30
Życiówka w maratonie: 03:05:09

Nieprzeczytany post

...."Uczestnicy ORLEN Warsaw Marathon, którzy w biegu na dystansie maratońskim i 10 km dotrą do mety w regulaminowym czasie wezmą udział w losowaniu atrakcyjnych nagród...",żeby nie było tj w poprzedniej edycji,tydzień przed startem zmieniono regulamin tj odpowiedni czas.odpowiedź na 100 pytań w 10sek i losowanie po 20tej :hej:
Obrazek
tombzd74
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:56 min
Życiówka w maratonie: 3.15:46

Nieprzeczytany post

Niestety ale po zeszlorocznym numerze jaki wywinol orlen odnosnie samochodu jest sporo niedowiarkow. Jak widac marke biegu jest latwo zepsuc. Jakie to przykre
TomB

HM 1:27:04
M 3:15:46
mikomiki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

W zeszłym roku byłem na orlenie zającem - zostawiłem więc w tamtym biegu część siebie. Nie, żebym oczekiwał czegoś w zamian, ale jednak przeżyłem duży zawód widząc, jak bardzo zmieniły się warunki uczestnictwa w II edycji OMW w porównaniu do debiutu imprezy. Uważam, że odbieranie szansy na start co uboższym biegaczom przez - jakby nie patrzeć - jedną z najbogatszych firm w Polsce, jest po prostu nie w porządku. Szczególnie po rozbudzeniu oczekiwań wyjątkowo atrakcyjną ofertą w zeszłym roku. Mam w związku z tym poczucie niesmaku, którego nie zmieni nawet perspektywa wygrania mercedesa. Za dużo tu marketingu, za mało biegania. W związku z tym 13 kwietnia wybieram Łódź...

http://biegajsercem.blogspot.com/2014/02/pazernosc.html
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

mikomiki pisze: Uważam, że odbieranie szansy na start co uboższym biegaczom przez - jakby nie patrzeć - jedną z najbogatszych firm w Polsce, jest po prostu nie w porządku.
wydawanie cudzych pieniędzy zawsze przychodzi lekko :hej:
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Awatar użytkownika
radslo1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:53
Życiówka w maratonie: 3:21:47

Nieprzeczytany post

mikomiki pisze:W zeszłym roku byłem na orlenie zającem - zostawiłem więc w tamtym biegu część siebie. Nie, żebym oczekiwał czegoś w zamian, ale jednak przeżyłem duży zawód widząc, jak bardzo zmieniły się warunki uczestnictwa w II edycji OMW w porównaniu do debiutu imprezy. Uważam, że odbieranie szansy na start co uboższym biegaczom przez - jakby nie patrzeć - jedną z najbogatszych firm w Polsce, jest po prostu nie w porządku. Szczególnie po rozbudzeniu oczekiwań wyjątkowo atrakcyjną ofertą w zeszłym roku. Mam w związku z tym poczucie niesmaku, którego nie zmieni nawet perspektywa wygrania mercedesa. Za dużo tu marketingu, za mało biegania. W związku z tym 13 kwietnia wybieram Łódź...

Przeczytałem wątek w załączonym przez Ciebie linku bo spodziewałem się jakiegoś innego spojrzenia, może czegoś odkrywczego a znalazłem... Narzekania kogoś kto spóźnił się na niższą opłatę. Rozumiem, że w PZU MW też nie weźmiesz udziału bo PZU to też moloch i jedna z najbogatszych firm więc skandalem jest pobieranie przez nią kolejno 100, 150 i 200 PLN za start?
Ja się nie spóźniłem i biegnę za 79 zeta :hej:
kapolo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mikomiki pisze:Uważam, że odbieranie szansy na start co uboższym biegaczom przez - jakby nie patrzeć - jedną z najbogatszych firm w Polsce, jest po prostu nie w porządku.
Czy to przypadkiem nie Orlen daje szansę darmowego startu w maratonie? Wystarczy tylko brać udział w zorganizowanych treningach.
mikomiki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Przeczytałem wątek w załączonym przez Ciebie linku bo spodziewałem się jakiegoś innego spojrzenia, może czegoś odkrywczego a znalazłem... Narzekania kogoś kto spóźnił się na niższą opłatę. Rozumiem, że w PZU MW też nie weźmiesz udziału bo PZU to też moloch i jedna z najbogatszych firm więc skandalem jest pobieranie przez nią kolejno 100, 150 i 200 PLN za start?
Ja się nie spóźniłem i biegnę za 79 zeta :hej:
Nie jestem "wyznawcą" Maratonu Warszawskiego, ale to jednak nieporównywalna impreza - zbudowana na wielu latach ciężkiej pracy (i - przypuszczam - pasji), a nie na umiejętnym wykorzystaniu marketingowych walorów biegania.
A tak na marginesie, PZU - w odróżnieniu od Orlenu - nie jest organizatorem tylko sponsorem biegu...
mikomiki
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

kapolo pisze:
mikomiki pisze:Uważam, że odbieranie szansy na start co uboższym biegaczom przez - jakby nie patrzeć - jedną z najbogatszych firm w Polsce, jest po prostu nie w porządku.
Czy to przypadkiem nie Orlen daje szansę darmowego startu w maratonie? Wystarczy tylko brać udział w zorganizowanych treningach.
Fakt. Oddaję honor.
PIRAT
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

mikomiki pisze:W związku z tym 13 kwietnia wybieram Łódź...

Dzięki, że nie będę miał okazji spotkać autora tego wpisu na "ORLEN Warsaw Marathon - NARODOWE ŚWIĘTO BIEGANIA!" :-)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ