Głosowanie na Limeryki wybrane - maksimum trzy
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Dobra, koniec głosowania, zaraz wyniki.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Niestety tego głosu już nie możemy wziąć pod uwagę, bo oddany po regulaminowym czasie, ale nie zmieniłby końcowego wyniku.
Komisja konkursowa stwierdza, że po podliczeniu głosów, odrzuceniu głosów niewaznych, struktura wygląda tak:
6 18
14 12
7 11
13 11
3 9
10 7
8 6
11 6
5 5
1 2
2 2
4 1
9 1
12 0
Wszystkim finalistom gratuluję, ale oczywiście szczególnie gratuluję zwyciężczyni, bo jest nią dziewczyna o imieniu Krysia.
Mam nadzieje, Krysiu, że coś ciekawego nam z tego Rzymu napiszesz.
Komisja konkursowa stwierdza, że po podliczeniu głosów, odrzuceniu głosów niewaznych, struktura wygląda tak:
6 18
14 12
7 11
13 11
3 9
10 7
8 6
11 6
5 5
1 2
2 2
4 1
9 1
12 0
Wszystkim finalistom gratuluję, ale oczywiście szczególnie gratuluję zwyciężczyni, bo jest nią dziewczyna o imieniu Krysia.
Mam nadzieje, Krysiu, że coś ciekawego nam z tego Rzymu napiszesz.

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 46:55
- Życiówka w maratonie: 3:57:32
Świetne! Więcej poezji, mniej rzemiosła. Masz moje błogosławieństworosomak pisze:Hmmm ... Można leciutko przerobić?jacpi74 pisze: Na mnie niestety wena spadła dopiero dziś rano, więc dzielę się swoim "dziełem" pozakonkursowo:
Ambitna biegaczka spod Rzymu
w maratonie nie chce wieść prymu.
Bo trasa za krótka, a profil zbyt płaski,
by miano górskiej zdobyć ultraski.
Planuje w Rzeźniku narobić dymu!
Ambitna biegaczka spod Rzymu:
Maraton? W nim nie chcę wieść prymu!
Ten profil - zbyt płaski
Dla górskiej ultraski
W Rzeźniku narobię więc dymu.

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 44,50
- Życiówka w maratonie: 4,26,36
Powiem może nieskromnie... mój limeryk był lepszy niż kilka wybranych, nie wiem, kto dokonywał wyboru 14 limeryków... był to chyba bardzo subiektywny wybór. Limeryki 11,12,13 są kiepskiej jakości, podobnie jak kilka innych.
Swój głos oddaję na numer 6.
A to mój limeryk:
Jest pewien biegacz w mieście Rzym
Co wśród sportowców wiedzie prym
Ma z żelu fryzurę
Atlety posturę
A biegać nie ma w czym
Swój głos oddaję na numer 6.
A to mój limeryk:
Jest pewien biegacz w mieście Rzym
Co wśród sportowców wiedzie prym
Ma z żelu fryzurę
Atlety posturę
A biegać nie ma w czym
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Gratulacje dla zwyciężczyni
.
Szkoda, ze tak mało głosów padło bo jeśli w krótkim czasie wpłynęło 700 prac a zwycięski limeryk zebrał tylko 18 głosów przy opcji głosowania nawet na 3 sztuki to jednak głosowaniem w sensie ilościowym jestem mocno zawiedziony, wygrać nagrodę to by chciały tłumy ale już pochylić się nad wysiłkiem innych to ciężko strasznie. Może jednak ten czas na głosowanie za krótki i trzeba było na to choć parę godzin przeznaczyć a nie głównie nockę kiedy prawie nikt na forum nie zagląda. Cały pomysł na konkurs super ale ten czas głosowania i wynikające z tego ograniczenia to tu niestety żółta kartka

Szkoda, ze tak mało głosów padło bo jeśli w krótkim czasie wpłynęło 700 prac a zwycięski limeryk zebrał tylko 18 głosów przy opcji głosowania nawet na 3 sztuki to jednak głosowaniem w sensie ilościowym jestem mocno zawiedziony, wygrać nagrodę to by chciały tłumy ale już pochylić się nad wysiłkiem innych to ciężko strasznie. Może jednak ten czas na głosowanie za krótki i trzeba było na to choć parę godzin przeznaczyć a nie głównie nockę kiedy prawie nikt na forum nie zagląda. Cały pomysł na konkurs super ale ten czas głosowania i wynikające z tego ograniczenia to tu niestety żółta kartka
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
O rany, fiknęłam trzy kozły z radości, przestraszyłam sąsiada i gołębia z balkonu histerycznym wybuchem śmiechu, a teraz trzęsącymi się ze szczęścia paluchami piszę tu do Was - ogromne dzięki za docenienie mojego bardzo względnego talentu! To będzie bardzo, bardzo dobry czwartek.
Ślę uściski,
Krysia
Ślę uściski,
Krysia
- kamilv
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:53
- Życiówka w maratonie: 3:40:00
Maratończyk z Łodzi na konkurs do Rzymu
Choć ma biec u siebie, wysłał coś do rymu
Gdy wygra, jak go znam
Pobiegnie tu i tam
Bo jest twardy, nie zrobi więc sztrymu
Nie wygrał, więc gratuluje tej co pojedzie
Wygrał naprawdę zacny limeryk
Może by upublicznić finalistów, bo zasłużyli, albo niech sami wystąpią jak chcą...
Pierwszy taki konkurs, bardzo fajny, a co do niedociągnięć o których była mowa to trudno żeby od razu było idealnie. Następnym razem na pewno będą poprawione, a teraz szacun dla organizatorów, sponsora i uczestników
Choć ma biec u siebie, wysłał coś do rymu
Gdy wygra, jak go znam
Pobiegnie tu i tam
Bo jest twardy, nie zrobi więc sztrymu
Nie wygrał, więc gratuluje tej co pojedzie

Wygrał naprawdę zacny limeryk

Może by upublicznić finalistów, bo zasłużyli, albo niech sami wystąpią jak chcą...
Pierwszy taki konkurs, bardzo fajny, a co do niedociągnięć o których była mowa to trudno żeby od razu było idealnie. Następnym razem na pewno będą poprawione, a teraz szacun dla organizatorów, sponsora i uczestników

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Już koniec? Nie wiem dlaczego, ale byłem pewien, że głosowanie jest do 14
Gapa ze mnie
Też mi się 6-tka najbardziej podoba z tych które są

Też mi się 6-tka najbardziej podoba z tych które są

Nazwanie psa Cezar nie robi z niego Imperatora
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 45
- Życiówka w maratonie: 3,30
Gratulacje dla zwyciężczyni, aczkolwiek pozostaje wielki niesmak. Sposób przeprowadzenia konkursu o tak wartościową nagrodę po prostu przerósł załogę bieganie.pl. Zwycięski limeryk no cóż, jak dla mnie nie powinien przejść przez pierwsze sito konkursowe, bo rymów nie ma, a jeśli ktoś mówi, że są to rymy o podobnym brzmieniu to radzę zacząć edukacje ponownie od pierwszego szczebla. Pozdrawiam i ruszam na trasę!