Komentarz do artykułu Chcesz pojechać na Maratona di Roma? (KONKURS)
-
agapietruszczak@op.pl
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: 46:28
- Życiówka w maratonie: 3:44:58
Ogromna prośba!!!! Przegapiłam godzinę wysłania limeryku na konkurs (wszystko przez pracę), a mam nawet dwa
Proszę o umożliwienie mi wrzucenia jednego, będę bardzo wdzięczna. Byłam przekonana, ze można wrzucać do północy
Błagam o pomoc :D
-
adixoso
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Nie mój?Niech Pan jeszcze raz na to spojrzy:
http://zapytaj.onet.pl/Category/002,006 ... eryku.html
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No to sorry, myślałem, że jesteś spamerem który jakoś próbuje się zalegitymizować.adixoso pisze:Nie mój?Niech Pan jeszcze raz na to spojrzy:
Jeszcze raz przepraszam
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Aga, niestety nie możemy tego zrobić, bo można nam wtedy zarzucić złamanie Regulaminu.agapietruszczak@op.pl pisze:Ogromna prośba!!!! Przegapiłam godzinę wysłania limeryku na konkurs (wszystko przez pracę), a mam nawet dwaProszę o umożliwienie mi wrzucenia jednego, będę bardzo wdzięczna. Byłam przekonana, ze można wrzucać do północy
Błagam o pomoc :D
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Za chwilę publikujemy wybrane, 14 limeryków.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Zmieniliśmy zasady w taki sposób, że to w nikogo nie uderzało a jedynie ucinało spekulacje.placzus pisze:" w zasadach konkursu zmieniliśmy dwie rzeczy."
Hej. A to można tak zmieniać zasady w trakcie?!
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Opublikowaliśmy limeryki, prosimy o głosowanie:
http://bieganie.pl/?show=1&cat=147&id=6282
http://bieganie.pl/?show=1&cat=147&id=6282
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Po pierwsze, wydaje mi się, że powinieneś mieć pretensje w takim razie do autorów a nie do jury.
A po drugie - trzeba było zgłosić swój, na pewno byś takim razie wygrał, skoro te opublikowane prezentują tak niski poziom.
A po drugie - trzeba było zgłosić swój, na pewno byś takim razie wygrał, skoro te opublikowane prezentują tak niski poziom.
-
placzus
- Rozgrzewający Się

Zasady są po to by ich nie zmieniać, bo inaczej po co je pisać.
Bazując na pierwszej wersji regulaminu nie szuka się w nim potem zmian ... zaistniałe zmiany co do zasad rymów są na tyle istotne, że zawężają formę limeryku. Nie przypominam sobie konkursu w którym regulamin byłby zmieniany w trakcie jego trwania. Od ... "popularnego" forum spodziewać by się mogło rzetelnych konkursów ... polecam rozwadze na przyszłość.
Zmieniliśmy zasady w taki sposób, że to w nikogo nie uderzało a jedynie ucinało spekulacje.[/quote]
Bazując na pierwszej wersji regulaminu nie szuka się w nim potem zmian ... zaistniałe zmiany co do zasad rymów są na tyle istotne, że zawężają formę limeryku. Nie przypominam sobie konkursu w którym regulamin byłby zmieniany w trakcie jego trwania. Od ... "popularnego" forum spodziewać by się mogło rzetelnych konkursów ... polecam rozwadze na przyszłość.
Zmieniliśmy zasady w taki sposób, że to w nikogo nie uderzało a jedynie ucinało spekulacje.[/quote]
Adam Klein pisze:Zmieniliśmy zasady w taki sposób, że to w nikogo nie uderzało a jedynie ucinało spekulacje.placzus pisze:" w zasadach konkursu zmieniliśmy dwie rzeczy."
Hej. A to można tak zmieniać zasady w trakcie?!
-
verticalrunner
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
Mam wrażenie,że szacowne jury selekcję przeprowadzało na chybił trafił
Niektóre limeryki są z grubego drewna ciosane. A numer 11 to chyba łamie regulamin. Ostatni wers nie współgra z pierwszym. Ktoś na siłę chciał wcisnąć limeryk znajomego czy jak ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Zawęziliśmy, ale zrobiliśmy to na wiele godzin przed koncem zgłaszania swoim propozycji, więc każdy miał czas przysłać swój nowy lub poprawiony.
Gdybyśmy nie zawęzili, to podniosłyby się głosy, że wybrane limeryki nie są limerykami.
Gdybyśmy nie zawęzili, to podniosłyby się głosy, że wybrane limeryki nie są limerykami.
-
aswalt
- Wyga

- Życiówka na 10k: 51.05
- Kontakt:
Niestety część wybranych to nie są limeryki, a jedynie utwory limerykopodobne.
Co oczywiście nie oznacza, że moim zamiarem jest obwinianie osób wybierających utwory do puli finałowej - każdy ma inny gust.
Co oczywiście nie oznacza, że moim zamiarem jest obwinianie osób wybierających utwory do puli finałowej - każdy ma inny gust.