Jakie douszne słuchawki do biegania ?
- Szybki90
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam , wiem ,że temat poruszany na forum lecz nie znalazłem odpowiedzi mnie zadowalającej więc zadaje pytanie jak w temacie "Jakie douszne słuchawki do biegania ?" Cena to tak max 30 - 45 zł PS. Linki do aukcji allegro lub innych sklepów poproszę jeśli można.
NEVER GIVE UP
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
W tej cenie możesz polować na AKG K315, które NIE są dokanałowe, dzięki czemu będą mało przenosić uderzenia, trzymają się w uchu przyzwoicie (przy zwyczajnym treningu powinno być okej), a dźwiękowo są znacznie lepsze od 95% tej półki cenowej.
...inna sprawa, że ludzie zwykli się zadowalać skaszanioną jakością dźwięku, ale to jeszcze nie oznacza, że nie warto polecić czegoś reprodukującego go przynajmniej przyzwoicie.
...inna sprawa, że ludzie zwykli się zadowalać skaszanioną jakością dźwięku, ale to jeszcze nie oznacza, że nie warto polecić czegoś reprodukującego go przynajmniej przyzwoicie.
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
-
- Zaprawiony W Bojach
Hej wpisz ze w google audiofanatyk, tam jest strona i tam jest test słuchawek w różnych cenach i zobaczysz które dobre i ogólnie o dźwięku. Ja używam Nausznych ale lekkich i nie dużych koss porta pro w granicach 150 zł. są. Z tego co czytałem to jedne z lepszych jak nie najlepszych do tej kwoty, a nawet od niektórych droższych modeli. Jak pierwszy raz je nałożyłem to szok jaka w nich jakość dźwięku i jestem bardzo zadowolony. Jeśli masz możliwość to możesz się rozejrzeć za koss ksc 75 ale są po około 80 zł. Ale na tej stronie znajdziesz nawet polecane do twojej kwoty modele. Pozdrawiam.
-
- Rozgrzewający Się
Ja używam zwykłych słuchawek z Lidla za 15 zł. :]. Dla mnie osobiście nie chodzi o jakość dźwięku dlatego, że wolę słyszeć otoczenie więc muzyka nie gra głośno. Te słuchawki są dokanałowe i mają zauszniki i pałąk i nie ma opcji aby spadały ładnie trzymają się głowy podczas biegu i w czapce i bez niej. Są teraz dostępne od 17.02 w Lidlu.