NIKE SHOX
- Puaro
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ciekawe jakie macie doświadczenia z tymi butami! Jedni mówią, że nie można biegać po kamienieniach, bo podeszwa się połamie, inni że są za ciepłe, a jeszcze inni, że za szybko się rozwalają. A co Wy o tym sądzicię?
Puaro
- lezan
- Zaprawiony W Bojach
Zaden szanujacy sie biegacz w czyms wygladajacym jak Shox nie stanie na linii startu.
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
- kardash
- Wyga
Porównaj sobie strony amerykańską i europejską Nike Running...
W Europie nadal "żółte buty" zajmują główne miejsce. A jak na mój gust to jednak na naszym kontynencie Nike ma bardziej dopracowane rzeczy...
W Europie nadal "żółte buty" zajmują główne miejsce. A jak na mój gust to jednak na naszym kontynencie Nike ma bardziej dopracowane rzeczy...
kardash
-
- Zaprawiony W Bojach
http://www.bieganie.home.pl/cgi-bin/iko ... 7&start=10 tu jest zdjęcie Shox-ów MacGor 

- MacGor
- Zaprawiony W Bojach
...po ostrym trenowaniu!
Ja staję w obronie tego modelu -chętnie bym znów sobie kupiła (po korzystnej cenie), ale nie łatwo trafić na damski model w odpowiednim rozmiarze. Biorę pod uwagę ponowne pęknięcie kolumn, widać taką mam dziką technikę. Mój tato nie miał w swoich butach takich uszkodzeń.
Nie powinno sie używać Shox'ów w terenie, bo można skręcić kostkę, etc. Są przeznaczone na asfalt -chronią b. dobrze kolana i achillesy, zwłaszcza gdy ktoś ma nadwagę.
Do startowania nie polecam ze względu na ciężar.
Ja staję w obronie tego modelu -chętnie bym znów sobie kupiła (po korzystnej cenie), ale nie łatwo trafić na damski model w odpowiednim rozmiarze. Biorę pod uwagę ponowne pęknięcie kolumn, widać taką mam dziką technikę. Mój tato nie miał w swoich butach takich uszkodzeń.
Nie powinno sie używać Shox'ów w terenie, bo można skręcić kostkę, etc. Są przeznaczone na asfalt -chronią b. dobrze kolana i achillesy, zwłaszcza gdy ktoś ma nadwagę.
Do startowania nie polecam ze względu na ciężar.
[b]szuuu[/b]