![hej :hej:](./images/smilies/icon_razz.gif)
Szkoda,że po przerwie nie powinnam biegać codziennie bo z chcęcią bym dziś wyszła ;(
Kiedy twój kolejny trening?z niecierpliwością czekam na relacje
Moderator: infernal
DziękujęAniad1312 pisze:Sałatka wygląda pysznieto białe to starty parmezan czy kasza jaglana?
dziekineevle pisze:Hm... Nie, żebym chciała uchodzić za eksperta, ale jak dla mnie, to coś jest nie tak z tymi tempami. Dopiero zasadzasz się na 50min/10km, a rozgrzewkę, czyli bieg o najniższej z założenia intensywności robisz po 5:30-5:40. Potem biegniesz "BNP", którego najszybszy kilometr ma tempo takie samo, jak jeden z kilometrów z rozgrzewki. Podobna sprzeczność jest parę dni wcześniej, kiedy jeden z kilometrów z "4km tempo" jest wolniejszy niż jeden z "4km luz". Dla mnie na przykład końcówka BNP to mocny bieg po 4:40, któremu baaardzo daleko do rozgrzewki w tempie 6:00-6:10. Oczywiście nie chodzi mi o samo tempo, tylko ich różnicę. Podsumowując - faktycznie, chaos widzę
Ale szacunek za tempo przebieżek, niezły zapas prędkości, ja to chyba nigdy poniżej 3:50 nie zeszłam.
Też tak myślęKanas78 pisze: Myślę, że 50 minut złamiesz z palcem w dupie i stać Cię na tą dychę na o wiele lepszy czas
Dobry udziecKanas78 pisze:Zazdroszczę figury
cale szczescie wiem co jest przyczyna, nie mam tylko sprecyzowanego zrodla. Diclac uzywam doraznie. Boli mnie po tym jak upadlam na kolano i najprawdopoobniej nadwyrezylam sciegna. Z dnia na dzien boli coraz mniej o ile w ogolemajak pisze:Pędź do ortopedy!
Jeśli to ból kolana promieniujący w dół to w oczekiwaniu na wizytę u ortopedy (ta pewnie jest długa ...) idź do dobrego fizjoterapełty by ewentualnie wyeliminować problem kręgosłupa. Pisze z własnego doświadczenia![]()
Na razie zaaplikuj Traumon albo Diclac, na pewno nie zaszkodzi.
Zdrowia życzę.
Gife pisze:Dobry udziecKanas78 pisze:Zazdroszczę figury
Dbaj o formę, dbaj. Like to!rene87 pisze:Gife pisze:Dobry udziecKanas78 pisze:Zazdroszczę figury
Gife pisze:Dbaj o formę, dbaj. Like to!