Program do biegania w Twoim telefonie

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
MPOMJ
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 57 min 51 sec
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja polecam endomondo..wspaniale łączy się z facebookiem i ma super opcje...w porównaniu z uzywanym p[rzeze mnie wczesniej Sporttracker-em
Biegam zawsze i wszędzie :-)
10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
Teraz maraton? ...będzie próba 17 maja ;-)
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
małymiś
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 0:53:02

Nieprzeczytany post

Endomodo jest b.popularny także dobrze realizuje funkcje motywacyjno-społecznościowe. znajomym na andku płata jakieś figle co jakiś czas i zwykle reinstalacja pomaga.

Teraz nie używam żadnej z apki, bo staram się biegać bez telefonu. Natomiast używam endo jako run-loga.
może sprawdź jeszcze asicsa: dostępny na syffona oraz andka https://play.google.com/store/apps/deta ... sics&hl=en

Natomiast jak na razie, ze wskazanych powyżej, tylko endo pozwala na integrację z HRMem. warto się na coś zdecydować na dłużej, bo potem "przenosiny" są ciężkie.

Ja używam jeszcze movescount.com (bo ma dużo opcji analitycznych) ale to ze względu na używany pulsometr - ale ciężko jest mi się na coś zdecydować. Uzywam endo, movescount i asicsa....(ten ostatni ze wzlgędu na darmowe plany treningowe - które też są w movescount zresztą)....
Awatar użytkownika
Ginger
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Przetestowałam już Runtastic i Endomondo (oba w wersji płatnej), Run-log, Nike + i Run Keepera i od kilku m-cy jestem wierna temu ostatniemu. Aczkolwiek teraz, zimą, ma czasem problemy ze złapaniem sygnału.
deka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

endomondo u mnie świruje ;/ wrzuca na fb bez mojej woli
Wypoczynek w Kazimierzu Dolnym - http://lipowadolina.pl/
rosalka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Deka, sprawdź sobie w opcjach, może masz zaznaczone udostępnianie i wtedy nawet jak nie naciśniesz że chcesz pokazać to i tak Ci na fb wrzuci
Awatar użytkownika
MPOMJ
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 57 min 51 sec

Nieprzeczytany post

rosalka pisze:Deka, sprawdź sobie w opcjach, może masz zaznaczone udostępnianie i wtedy nawet jak nie naciśniesz że chcesz pokazać to i tak Ci na fb wrzuci
dokładnie masz to w opcjach i sama zaznaczasz kiedy chcesz dodać trening na fejsa ;-)
Biegam zawsze i wszędzie :-)
10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
Teraz maraton? ...będzie próba 17 maja ;-)
ODPOWIEDZ