gdzie kupujecie ubrania do biegania?
Moderator: beata
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
- Życiówka w maratonie: brak
Mam pytanko i prośbę...
Gdzie kupie oryginalne kolorowe legginsy do biegania? Wszedzie czarne, ewentualnie ze wstawkami kolorowymi...
a ja sobie wymyśliłam, że chciałabym biegać w czymś oryginalnym i kolorowym
Z góry dziekuje za informację i namiar
Gdzie kupie oryginalne kolorowe legginsy do biegania? Wszedzie czarne, ewentualnie ze wstawkami kolorowymi...
- psyszy
- Wyga
- Życiówka na 10k: 52 (trail)
Oryginalne i czasem trudniej dostępne w Polsce ciuchy można dostać - sporo taniej - w angielskim Sportpursuit. Przeróżne marki, różne przeznaczenie ciuchów (bieganie obecne jednak bardzo często) i czasy trwania poszczególnych akcji.
-> http://www.znajkraj.pl/wyprzedaz-odziez ... ortpursuit
Sprawdzone kilkukrotnie osobiście.
Szy.
-> http://www.znajkraj.pl/wyprzedaz-odziez ... ortpursuit
Sprawdzone kilkukrotnie osobiście.
Szy.
turystyka rowerowa i narciarska, ostatnio:
Rowerem po Polsce. 6 najlepszych szlaków rowerowych w Polsce [2018]
www.znajkraj.pl
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Kolorowe widziałam w kappAhl w Silesii, ale raczej była to wersja nieocieplana.Asiula pisze:Mam pytanko i prośbę...
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Ja kupiłam w zeszłym roku w H&M.
- Asiula
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45:37
Stara Dama pisze: Kolorowe widziałam w kappAhl w Silesii, ale raczej była to wersja nieocieplana.
No to zrobię atak na silesie w wolnej chwili Dziękistrasb pisze:Ja kupiłam w zeszłym roku w H&M.
- cava
- Zaprawiony W Bojach
Radziłabym jednak weryfikować ceny, bo różnie bywa.annarej pisze:Ja w ostatnim czasie przerzuciłam się na sklepy internetowe - jest znacznie taniej niż w stacjonarnych
Ostatnio kupiłam stacjonarnie kurtkę i byłam pewna że przepłacam. No ale chciałam ją mieć JUŻ.
Po sprawdzeniu cen w internecie, okazało się, że mam ją taniej o 30 zł, niż najtańsza internetowa oferta.
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
allegro/decathlon
Wypoczynek w Kazimierzu Dolnym - http://lipowadolina.pl/
- barberry
- Stary Wyga
A ja ostatnio odkryłam świetne rzeczy w TkMaxx O ile zwykłych ciuchów tam nie kupuję bo nie potrafię nic znaleźć w tym chaosie, to biegowe/sportowe ubrania można trafić całkiem fajne + akcesoria.
Moje ostatnie nabytki to mata do ćwiczeń Kettler (o wiele taniej niż nawet na allegro) i wiatrówka Nike Running za 150zł - widziałam tydzień temu na wyprzedaży w sklepie Nike Lisboa za...80€
Wiadomo, że nie są to zwykle najnowsze kolekcje ale dla mnie to nieważne.
Moje ostatnie nabytki to mata do ćwiczeń Kettler (o wiele taniej niż nawet na allegro) i wiatrówka Nike Running za 150zł - widziałam tydzień temu na wyprzedaży w sklepie Nike Lisboa za...80€
Wiadomo, że nie są to zwykle najnowsze kolekcje ale dla mnie to nieważne.
-
- Zaprawiony W Bojach
Do TKMaxx trzeba mieć mnóstwo czasu i cierpliwości. Ja tego nie mam, więc dla mnie ten sklep odpada. Większość moich znajomych twierdzi, że byli tam raz i nigdy więcej.
-
- Dyskutant
Ja po pierwszym razie też się długo nie pojawiałam w TK-Maxxie, ale potem kumpela mnie zaraziła szukaniem tam rzeczy dla psów.
I tym sposobem się uzależniłam.
Kupuję tam sporo sportowych ciuchów (oraz akcesoriów do domu). Ceny mi pasują.
Gorzej, że często kusi, żeby kupić coś, tylko dlatego, że akurat jest w moim rozmiarze.. i nieważne, że tak naprawdę nie jest mi teraz potrzebne.
I tym sposobem się uzależniłam.
Kupuję tam sporo sportowych ciuchów (oraz akcesoriów do domu). Ceny mi pasują.
Gorzej, że często kusi, żeby kupić coś, tylko dlatego, że akurat jest w moim rozmiarze.. i nieważne, że tak naprawdę nie jest mi teraz potrzebne.
- barberry
- Stary Wyga
No ja wchodzę tylko na dział sportowy (i z akcesoriami dla psów ), który jest na szczęście tak mały, że cierpliwość nie zostaje wystawiona na próbę Jednak tak jak napisałam wcześniej - normalnych ciuchów nie jestem tam w stanie kupić.
- MPOMJ
- Wyga
- Życiówka na 10k: 57 min 51 sec
A ja polecam lumpeksy..ostatnio wyhaczyłam fajne spodnie 3/4 i kamizelkę Salomona..nówki !!!
Biegam zawsze i wszędzie
10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
Teraz maraton? ...będzie próba 17 maja
10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
- MPOMJ
- Wyga
- Życiówka na 10k: 57 min 51 sec
Eeee...nie... tam sportowych ciuchów to ze 4 wieszaki..ja nienawidze zakupów a wytrzymuje 20 min w sklepie to nie jest źleStara Dama pisze:Do TKMaxx trzeba mieć mnóstwo czasu i cierpliwości. Ja tego nie mam, więc dla mnie ten sklep odpada. Większość moich znajomych twierdzi, że byli tam raz i nigdy więcej.
Biegam zawsze i wszędzie
10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
10 km - 57min 51sec
HM - 2h 15min
-
- Rozgrzewający Się
DO TKMaxx nie mam przekonania na podstawie mojego jednego zakupu- kiedyś kupiłam koszulkę to po pierwszym praniu (zgodnie ze wskazaniami na metce) zbiegła się, napis prawie znikł i w ogóle materiał jakiś dziwny pomimo opisu. Teraz mam przekonanie do sklepu internetowego- Mike Sport: http://www.mikesport.pl Preferuję droższe marki oferujące wysoką jakość jak Craft, NEWLINE, Pearl Izumi ponieważ wydając więcej mam pewność, że cokolwiek kupię z odzieży do biegania to będę miała to na lata więc i tak oszczędzę. W Mike Sport są również tańsze do wyboru jakby ktoś chciał. Polecam z otwartym sercem.
-
- Dyskutant
A propos... Kupiłam dziś tę kurtkę http://www.mikesport.pl/craft-run-perfo ... wgodAWYAVQ w TK-Maxxie za 99 zł!
Poszłam po coś zupełnie innego, ale spodobała mi się (kurtka i cena).
Oczywiście typowe dla TK-Maxxa - znalazłam tylko jedną sztukę. W rozmiarze S. Zmieściłam się, więc wzięłam.
Ale czułabym się lepiej mogąc przymierzyć M-kę dla porównania.
Poszłam po coś zupełnie innego, ale spodobała mi się (kurtka i cena).
Oczywiście typowe dla TK-Maxxa - znalazłam tylko jedną sztukę. W rozmiarze S. Zmieściłam się, więc wzięłam.
Ale czułabym się lepiej mogąc przymierzyć M-kę dla porównania.