O, to ja Chociaż jak mi się chce, to kwadrans się rozciągam. Ale u mnie znowu jest odwrotnie niż u Ciebie - zawsze byłam mega rozciągnięta, takie geny... Teraz mi się już wszystko nieco usztywniło, starość nie radość , ale nadal jest całkiem OK. A rozciągam się, jak czuję, że mam pospinane mięśnie. Jak nie czuję, to nie, bo po co Ale z drugiej strony ja często rozciągam się niejako przy okazji, w sytuacjach codziennych, np. na schodach ruchomych (achillesy), na przystanku jak stoję (też zazwyczaj łydki lub piszczelowe, bo to się nie rzuca w oczy ), przy biurku w pracy, w domu, w windzie, etc.Aśka pisze:aż mnie boli jak widzę, że niektórzy tu wcale albo 5 minut max...
Aśka - komentarze
Moderator: infernal
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Tak rozciąganie jest ważne, co można dzięki temu osiągnąć zwykły człowiek ilustruje TEN FILM... ale dopiero Chack Norris uzmysławia nam gdzie leżą granice ludzkich możliwości
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- Aśka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 01:01:11
zajebiste są chłopaki, i zajebista "wymiana zdań". ale van damme rządzi, bo mimo, że z zabezpieczeniem, to o ile się nie mylę, serio sztuczkę odpierniczył. a chuck mu !@#$% odparował, ale... no, ale :P
swoją drogą, ja się jarałam w młodości, jak na "ramie rowera" stanąć dałam radę w czasie jazdy, ech, amator...
swoją drogą, ja się jarałam w młodości, jak na "ramie rowera" stanąć dałam radę w czasie jazdy, ech, amator...
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Asystent z miną pt. "nawet nie myśl o tym, że mnie nie weźmiesz".
- strasb
- Zaprawiony W Bojach
Faktycznie wyrabiacie w tym roku podwyższone zimowe normy. Mnie żal, że śnieg u nas za miękki na bieganie łyżwą, ale w pakiecie z -16 bym tego nie wzięła.
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach
Masakra z ta pogoda, wspolczuje bardzo.
I zapraszam do Norwegii! Zwlaszcza tutaj, na zachodnim wybrzezy Golfsztrom robi dobra robote chociaz w Oslo z tego co wiem tez juz przedwiosnie
I zapraszam do Norwegii! Zwlaszcza tutaj, na zachodnim wybrzezy Golfsztrom robi dobra robote chociaz w Oslo z tego co wiem tez juz przedwiosnie