Moderator: beata
listek sinupretu nie pomoże - trzeba go brać w miarę systematycznie (3x dziennie po 2 tabletki) - mi dopiero po 2 tygodniach podziałał.rosalka pisze:Kambodja widzisz jak dobrze że mi o tym sinuprecie przypomniałaś, bo biorę już antybiotyk czwarty dzień, atoki nie bolą ale katar jak był tak jest, a rzeczywiście kiedyś jak w ciąży byłam to dostałam te tabletki i chyba nawet jeszcze jakiś listek w szafie wyszperamkambodja pisze:
Rosalka - ja miałam duże problemy z zatokami na wiosnę 2013 - bolała mnie głowa (mega przy schylaniu) i non stop katar i kaszel - antybiotyk mi nic nie pomógł. W końcu wzięłam sinupret i po 2 tygodniach już było lepiej - trzeba trochę go pobrać bo to ziołowe jest.oby pomogło bo uciążliwe to bardzo jest
Maly głosuję na Ciebie od kilku dni dzień w dzień - trzymam kciuki !!!!maly89 pisze:Trzeba polubić profil TrenerBiegania.pl, a następnie przy moim zdjęciu kliknąć "Głosuj". Obecnie ciągle jeszcze jestem w dziesiątce, ale konkurencja mocno naciskaDlatego każdy głos się liczy
Z góry dziękuję za pomoc
A na blogu już zamieściłem przepis na swoją owsiankę - jeżeli ktoś ma ochotę rzucić okiem jak ona wygląda