Moderator: beata
dokładnieMa_tika pisze:To był komplement, jakbyś miała wątpliwościpapillon pisze:Ale Mi Ma_Tika napisała! Nie prawda wyglądam tak samo, tylko ze mam jaśniejsze krótsze włosy. A opisuję się tak jak realnie to widzę!Na zdjęciach, które kiedyś pokazywałaś (z wakacji i z biegu), wyglądasz ok i na pewno inaczej (fajniej) niz na awatarze. Zresztą nie tylko ja to wtedy zauważyłam
Więc jakoś nie wierzę w te zwisy, opony, worki z piaskiem i konieczność redukcji, ale skoro tak to realnie widzisz...
wyrazy współczucia. mam nadzieję, że to "tylko" rota i szybko minie.... rota nie powinien trwac dluzej niz jakies 3 dni.kambodja pisze:Dziś kolejny dzień z serii - dzieci chorują i siedzimy w domu. Tym razem córa rotawirusa złapała i mieliśmy taaaką imprezę w nocy że tylko z pościelą latałam na zmianę![]()
super. te ograniczenia dystansowe to od poczatku wydawaly mi sie od czapy. to teraz jeszcze musisz odblokowac swoją głowępapillon pisze:Stan kolan poprawiłam o niebo i zniesiono mi ograniczenia dystansowe.
az tak to niekambodja pisze:Ty chyba po ostatnich przejściach to specem jesteś od zatruć pokarmowych