Bartek Mejsner- zimny prysznic?
Moderator: infernal
- bmejsi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 3.32
Mi się wydaje, że ta polska niechęć do świata jest przejawem czegoś głębszego. To są nasze fundamenty obyczajowe.
I ran. I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid. Then I ran some more.
komentarze do bloga viewtopic.php?f=28&t=33659
- bmejsi
- Zaprawiony W Bojach
jak w tej anegdocie:
kontrola drogowa. - dokumenty proszę .... kobieta szuka nerwowo w torebce...- panie władzo ja dzisiaj jestem nie w tych butach
kontrola drogowa. - dokumenty proszę .... kobieta szuka nerwowo w torebce...- panie władzo ja dzisiaj jestem nie w tych butach
I ran. I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid. Then I ran some more.
- bmejsi
- Zaprawiony W Bojach
Forma jako kształt czegoś, czemu kształt nadać trzeba czy forma będąca przeciwieństwem galaratowatości będącej skutkiem bezruchu? Jeśli tej pierwszej to norma różnie przewiduje w zależności od nastroju Normy, jeśli tej drugiej, sprawa jest bardziej skomplikowana bo Norma to jednak norma, nie?
ps umiem lepiej, wiem, że umiem lepiej i bardziej
ps umiem lepiej, wiem, że umiem lepiej i bardziej
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 37:56
- Życiówka w maratonie: 3:00:59
A ja tez pamietam taka swoja Norme.A wlasciwie Normana.Bedac pacholeciem nazywalismy go z kolegami KASPRZAK.Od takiego fajnego radia,ktore pewnie pamietasz.To byl nieodlaczny atrybut jego spozierania.Firanka,Kasprzak na parapecie i swidrujace oczy.Zawsze byly z nami.Koszmar.Koszmar skoro go dalej pamietam
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
trzymam kciuki za treningową pięćsetkę po Beskidach; to nie lada wyzwanie logistyczne, a o wysiłku już nawet nie trzeba wspominać...; nawet nie potrafię sobie wyobrazić, co będzie, z różnych względów, cięższe: 300 km na PTL, czy pół tysiąca na GSB; macie fantazję!
9 wpisów do końca czego?
9 wpisów do końca czego?
- bmejsi
- Zaprawiony W Bojach
Te Beskidy to mają być treningowo, po to żeby oswoić się z kilkudniowym długaśnym wysiłkiem. Nie będziemy się spinać na żaden czas ani nawet na ukończenie po trupach. Priorytetowy jest PTL, podporządkowujemy mu wszystkie starty i trening.
Koniec będzie za 6 , nie za 9.
Koniec będzie za 6 , nie za 9.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
ejjj, bmejsi - wiosna idzie, podobno
...
Gdyby posługiwać się logiką głupców, na imprezy mistrzowskie należałoby wysyłać tylko trzy zawodniczki- te na podium. Tylko czy ta trzecia nie byłaby wtedy tą ostatnią?
to jedno, a drugie - brakłoby tła, na którym można błyszczeć, w pozytywnym oczywiście znaczeniu; i co to za gwiazdy? - rzekła by Forma
...
Gdyby posługiwać się logiką głupców, na imprezy mistrzowskie należałoby wysyłać tylko trzy zawodniczki- te na podium. Tylko czy ta trzecia nie byłaby wtedy tą ostatnią?
to jedno, a drugie - brakłoby tła, na którym można błyszczeć, w pozytywnym oczywiście znaczeniu; i co to za gwiazdy? - rzekła by Forma