le0n71 pisze:Wojtek, zmęczenie spore, w nogi mi bardzo weszło. I gorąco straszne
na siłce nie ma czym oddychac jak sie szybciej biega! to jest też jeden z wielu powodów z których rezygnuje z bieżni! nie masz wrażenia że na bieżni łatwiej wchodzą tempa? albo że nie naturalnie się tak jakby biega? mnie to strasznie denerwowało, juz wole pomeczyć sie po górkach na asfalcie
Pytałem o starty dlatego że myślałem że idziesz z planem pod M wiosenny! wiec tym bardziej nie rozumiem po co sie katujesz na bieżni
?
le0n71 pisze:Pierwsze wiosenne starty to 10km w Radomiu 9 marca (tak ze 41min. chciałbym nabiegać, bo jednak na 40 to jeszcze nie czas dla mnie), później połówka w wa-wie, w kwietniu chyba biega siarkowca w Tarnobrzegu a potem się zobaczy na co czas i chęci będą.
wydaje mi się że jak bedzie dobra pogoda i dobra trasa to na dyszke bedziesz miał te 40:XX! łamaniem tego zajmiesz sie później
! a do połówki to na co sie przymierzasz? 1:30-1:32?
ogólnie to chyba dużo startów jak na jeden miesiąc co
?
le0n71 pisze:Główny start tegoroczny to maraton w Warszawie
trasa jest wyśmienita na życiówke i dobre czasy! a czasu do września masz jeszcze sporo! moje główne starty to koniec lipca i początek września tak że też mam sporo czasu
oby nas kontuzje z dala omijały!
Blog
Komentarze
Dzienniczek run-log
5km - 18:28 --> ParkRun - Kraków - 08.03.2014
10km - 40:08 --> Bieg Sylwestrowy - Kraków 31.12.2013
półmaraton - 01:26:20 --> XII Marzanna - Kraków 22.03.2015
maraton - 03:10:04 --> Kraków 19.04.2015