Witam serdecznie, zastanawiam się nad zakupem tej oto bluzy
http://www.kalenji-running.com/pl-PL/eliorun-bluza-z-kap-nieb-8277834
Czy ktoś z Was posiada i może się wypowiedzieć? Zastanawiam się czy faktycznie nadaje się do biegania, ten materiał wygląda podejrzanie ale nie wiem, bo jeszcze żadnej bluzy specjalnie do biegania nie miałam, jedynie kurtkę. Z góry dzięki za każdą odpowiedź
Kiedyś papierosy, teraz bieganie. Zawsze byłam skłonna do uzależnień ;)
O materiał bym się nie obawiał. Z wszystkich tworzyw PE najlepiej nadaje się na ubrania sportowe; materiał Stratermic dobrze się sprawdza. Jeśli bluza jest wygodna to kupuj.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Przedwczoraj kupiłem tą bluzę żonie - jest aktualnie w promocji po 59,99. Póki co na jej temat się nie wypowiem, bo jeszcze nie była biegana ale jakość wykonania i materiał są bardzo dobre.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
Moja Narzeczona kupila ja po promocji w dekathlonie ok 60 czy 70 zl jest zadowolona bardzo nic lepszege i ladniejszego nie znajdziesz w tej cenie nie zastanawiaj sie.
Cenowo nie jest droga,oraz o sam materiał także nie ma się czego obawiać,sprawdzi się podczas biegania i co ważne- nie są to bluzy typowo jedno sezonowe,posłużą znacznie dłużej.
City Sport to nowoczesna, szybko rozwijająca się sieć salonów i outletów z markową odzieżą i obuwiem sportowym w przystępnych, atrakcyjnych cenach. To również pierwszy w pełni profesjonalny sklep internetowy www.citysport.com.pl