rubin - komentarze
Moderator: infernal
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No proszę, jaka spryciula 
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

mało tego
powiedziałam sprzedawcy, że znam takiego jednego, co w sobotę biegł na konwaliach i zapytałam, czy w związku z tym nie należy mi się jakaś zniżka
; i dostałam - serio! 
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

dobrze, że nie powiedziałaś o kogo chodzi, bo By Ci kazał dopłacićrubin pisze:mało tegopowiedziałam sprzedawcy, że znam takiego jednego, co w sobotę biegł na konwaliach i zapytałam, czy w związku z tym nie należy mi się jakaś zniżka
; i dostałam - serio!
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

namolnie kopiuję całego posta, bo schował się szczwany na poprzedniej stronie
można już głosować na projekt: GSB Ultra Trail - Główny Szlak Beskidzki na Biegowo
kolega, Łukasz Pawłowski (wlodec), ma zamiar zmierzyć się w maju tego roku z Głównym Szlakiem Beskidzkim (ponad 500 km), oczywiście biegiem:)
zgłosił odpowiedni projekt do Fundacji im. Piotra Morawskiego "Miej Odwagę" z nadzieją, że dzięki uzyskanym głosom otrzyma finansowe wsparcie dla swojej wyprawy; dofinansowanie ma dotyczyć wyłącznie kosztów ponoszonych na niezbędny sprzęt, noclegi i wyżywienie i ma to dotyczyć tylko jego wydatków (czyli cały support ma charakter koleżeński, sami sobie radzimy)
Łukasz ma duże szanse na powodzenie w tym przedsięwzięciu, jest doświadczonym biegaczem ultra i często uzyskuje bardzo dobre wyniki; ostatnim, największym sukcesem był Bieg 7 Szczytów (sporo ponad 200 km w górach), w którym zdobył 3 miejsce open;
bardzo gorąco zachęcam do głosowania (można oddać tylko jeden głos, do końca lutego, ale trzeba pamiętać o kliknięciu w link potwierdzający, który otrzymacie na swoją skrzynkę pocztową; czasem, niestety, linka trzeba szukać w spamie)
więcej na tematy wyprawy i guziczek do głosowania tutaj
wyprawa oczywiście odbędzie się niezależnie od wyniku głosowania, jednak miło by było, gdyby jej trudy ograniczyły się wyłącznie do tych pozafinansowych
za wszystkie głosy bardzo dziękujemy:) !!!
można już głosować na projekt: GSB Ultra Trail - Główny Szlak Beskidzki na Biegowo
kolega, Łukasz Pawłowski (wlodec), ma zamiar zmierzyć się w maju tego roku z Głównym Szlakiem Beskidzkim (ponad 500 km), oczywiście biegiem:)
zgłosił odpowiedni projekt do Fundacji im. Piotra Morawskiego "Miej Odwagę" z nadzieją, że dzięki uzyskanym głosom otrzyma finansowe wsparcie dla swojej wyprawy; dofinansowanie ma dotyczyć wyłącznie kosztów ponoszonych na niezbędny sprzęt, noclegi i wyżywienie i ma to dotyczyć tylko jego wydatków (czyli cały support ma charakter koleżeński, sami sobie radzimy)
Łukasz ma duże szanse na powodzenie w tym przedsięwzięciu, jest doświadczonym biegaczem ultra i często uzyskuje bardzo dobre wyniki; ostatnim, największym sukcesem był Bieg 7 Szczytów (sporo ponad 200 km w górach), w którym zdobył 3 miejsce open;
bardzo gorąco zachęcam do głosowania (można oddać tylko jeden głos, do końca lutego, ale trzeba pamiętać o kliknięciu w link potwierdzający, który otrzymacie na swoją skrzynkę pocztową; czasem, niestety, linka trzeba szukać w spamie)
więcej na tematy wyprawy i guziczek do głosowania tutaj
wyprawa oczywiście odbędzie się niezależnie od wyniku głosowania, jednak miło by było, gdyby jej trudy ograniczyły się wyłącznie do tych pozafinansowych
za wszystkie głosy bardzo dziękujemy:) !!!
Ostatnio zmieniony 04 lut 2014, 11:40 przez rubin, łącznie zmieniany 3 razy.
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

dobra dobra, Robert
jak powiedziałam, że oglądałeś buty na stoisku i nie widziałeś pytho2 - to koleś powiedział, że widocznie dobiegłeś na końcu, bo prawie do ostatniej chwili mieli wszystkie modele
jak powiedziałam, że oglądałeś buty na stoisku i nie widziałeś pytho2 - to koleś powiedział, że widocznie dobiegłeś na końcu, bo prawie do ostatniej chwili mieli wszystkie modele
-
szczupłe_kości
- Wyga

- Życiówka na 10k: 00:36:33
- Życiówka w maratonie: 02:57:47
My już w sobotę oddaliśmy nasz głos i zaczęliśmy nawet biegać w intencji pomyślnej realizacji wlodecowego projektu 
- RobertoB23
- Rozgrzewający Się

Głos również ode mnie 
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

dzięki, Piotrek i Robert 
Robert, a może wybrałbyś się wreszcie z nami na nocny trail? właśnie montuję grupę na dzisiaj, pewnie ok. 19stej, gdzieś w okolicach Bialskiej;
szczegóły będą na forum u zabieganych
Robert, a może wybrałbyś się wreszcie z nami na nocny trail? właśnie montuję grupę na dzisiaj, pewnie ok. 19stej, gdzieś w okolicach Bialskiej;
szczegóły będą na forum u zabieganych
-
majak
- Zaprawiony W Bojach

Życz powodzenia koledze, głos oddany 
- kachita
- Zaprawiony W Bojach

Dobra, głos poszedł 
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- bmejsi
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: 3.32
I mój. Mam taki plan by też zaliczyć tą trasę w tym roku.
I ran. I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid. Then I ran some more.
komentarze do bloga viewtopic.php?f=28&t=33659
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

dziękuję))
bmejsi - a ten fajny plan to przed PTL, czy po, z rozbiegu?
ładnie...
buty już mam, teraz jeszcze potrzebuję takich nóg, do kompletu:
http://www.youtube.com/watch?v=ao3D0Bc8o-Q
że też nie da się tego załatwić w drodze głosowania; miałabym jak w banku
bmejsi - a ten fajny plan to przed PTL, czy po, z rozbiegu?
buty już mam, teraz jeszcze potrzebuję takich nóg, do kompletu:
http://www.youtube.com/watch?v=ao3D0Bc8o-Q
że też nie da się tego załatwić w drodze głosowania; miałabym jak w banku
- bmejsi
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: 3.32
To ma być w ramach treningu i sprawdzenia sprzętu przed Ptl-em
I ran. I ran until my muscles burned and my veins pumped battery acid. Then I ran some more.
- Kanas78
- Zaprawiony W Bojach