ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- ASK
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Klosiu, z tym " obwislym flakiem" to przesadziles, tu sa same piekne dziewczeta
i zadna z nas nie ma obwislego flaka, zreszta zadna takiego nawet nie widziala na oczy, no chyba, ze u faceta 
- katekate
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
potwierdzamASK pisze:Klosiu, z tym " obwislym flakiem" to przesadziles, tu sa same piekne dziewczetai zadna z nas nie ma obwislego flaka, zreszta zadna takiego nawet nie widziala na oczy, no chyba, ze u faceta
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 43:40
- Życiówka w maratonie: brak
No, to kamień z sercakatekate pisze:klosiu przyrzekam, że nie mam wagi, jedynie w pracy
Oczywiście nie miałem na myśli tu obecnych biegaczek, boże broń!
Raczej takie "chudotłuste" sylwetki jakie często widzi się wśród ludzi, niby waga niska, a body fat 30%. Rezultat gwałtownego odchudzania i nie dbania przy tym o formę. Szczerze mówiąc szlag mnie trafia, jak czasem czytam gdzieniegdzie posty w stylu "postanowiłam się odchudzić i zaczęłam dietę 1000kcal, aktualnie po trzech miesiącach schudłam 10 kilo ale waga stoi, mimo że jem 700kcal. Co robić?"
W d... się kopnąć, ot co. To jest niszczenie sobie organizmu, w dodatku całkowicie nieefektywne, bo babka traci pewnie z 6 kilo mieśni i się cieszy bo schudła. A jak zacznie jeść normalnie, bo w nieskończoność o 1000kcal się nie da, to przytyje wszystko co straciła w ciągu dwóch miesięcy, tylko teraz przytyje 10 kilo tłuszczu, a nie wróci sobie tych mięśni które straciła.
No, wyrzuciłem to co mi leżało na wątrobie
The faster you are, the slower life goes by.
- kambodja
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
no właśnieASK pisze:Klosiu, z tym " obwislym flakiem" to przesadziles, tu sa same piekne dziewczetai zadna z nas nie ma obwislego flaka, zreszta zadna takiego nawet nie widziala na oczy, no chyba, ze u faceta
A tak serio - ja też przestałam przejmować się wagą. Patrzę na cm a te ubywają i to mnie cieszy
Poza tym ciało się zmienia - jest takie bardziej jędrne i mniej rozlazłe. No i cellulit zmalał
A waga - z moim cyklem hormonalnym to potrafię czasem z dnia na dzień "przytyć" 2kg i jest to po prostu woda.
Zaczęłam biegać pod koniec maja 2013 i chyba się uzależniłam
- kambodja
- Zaprawiony W Bojach

i to był największy szok po cesarce i wydobyciu bliźniaków - nie byłam przygotowana na widok mojego flakaMa_tika pisze:ej, dziewczyny, spójrzmy prawdzie w oczy - obwisłe flaki występują jako pozostałość ciąży, ale to chwila moment i znikają
Zaczęłam biegać pod koniec maja 2013 i chyba się uzależniłam
- maly89
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
A tak wygląda zima w Holandii - +8 stopni, zero chmur i masa słońca
Jest progres! - relacja z 2e Wooldereslop 2014 Hengelo

-
Ma_tika
- Zaprawiony W Bojach

- papillon
- Zaprawiony W Bojach

Ja wagą również się nie przejmuję, ważniejsze obwody, jak najmniejsze jeansy maja luz to jest wypasss!
I też uważam, że nic nie bierze się z powietrza tudzież pory roku, a słyszę notorycznie jedno hasło:"PRZECIEŻ JA JUŻ NIŻ NIE JEM, A TYJĘ!" Jak mówi dietetyk mojej koleżanki, w Oświęcimiu otyłych nie było.
Ania102 Kruszynko mamy ten sam wzrost tylko ja wagę wyższą o 15kg, o Boziu ale musisz ładnie wyglądać, ja póki co czuję się jak baleronik
Mały Holandia piękna, wynik jeszcze piękniejszy !!! Gratulacje!
Jestem teraz na etapie szukania książek skupuje po ludziach różne tytuły biegowo motywacyjne przeczytane i Mały też jest dobrym materiałem na taką opowieść
A mi się moja kontuzja dobrze złożyła z pogodą poszłam wczoraj na spacer z psem i okazało się że moja ścieżka biegowa zasypana po pachy! Nie ma opcji traktor ugrzązł, a my pełzaliśmy po zaspie jak dzieci ale była zabawa, gorzej jak małż wpadł i zastanawialiśmy się czy buty odzyska przed wiosną i wróci do domu boso.
I też uważam, że nic nie bierze się z powietrza tudzież pory roku, a słyszę notorycznie jedno hasło:"PRZECIEŻ JA JUŻ NIŻ NIE JEM, A TYJĘ!" Jak mówi dietetyk mojej koleżanki, w Oświęcimiu otyłych nie było.
Ania102 Kruszynko mamy ten sam wzrost tylko ja wagę wyższą o 15kg, o Boziu ale musisz ładnie wyglądać, ja póki co czuję się jak baleronik
Mały Holandia piękna, wynik jeszcze piękniejszy !!! Gratulacje!
Jestem teraz na etapie szukania książek skupuje po ludziach różne tytuły biegowo motywacyjne przeczytane i Mały też jest dobrym materiałem na taką opowieść
A mi się moja kontuzja dobrze złożyła z pogodą poszłam wczoraj na spacer z psem i okazało się że moja ścieżka biegowa zasypana po pachy! Nie ma opcji traktor ugrzązł, a my pełzaliśmy po zaspie jak dzieci ale była zabawa, gorzej jak małż wpadł i zastanawialiśmy się czy buty odzyska przed wiosną i wróci do domu boso.
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
- franklina
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

a mi sie nie wchlonalkambodja pisze:i to był największy szok po cesarce i wydobyciu bliźniaków - nie byłam przygotowana na widok mojego flakaMa_tika pisze:ej, dziewczyny, spójrzmy prawdzie w oczy - obwisłe flaki występują jako pozostałość ciąży, ale to chwila moment i znikająDobrze że się wchłonął szybko
- papillon
- Zaprawiony W Bojach

Ja nie miałam flaka bardziej oponkę w sumie to nie wiem jak to cudo nazwać, teraz jest lepiej dążę mozolnie do ABS ale z akcentem na mozolnie niestety...
"Ból jest nieunikniony, cierpienie jest wyborem." Tak więc cierpieć nie zamierzam!
- ASK
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Łee, nie mogłam wczoraj nic robić, bo mam takie odciski na piętach, ze aż się osocze leje i cały dzień nie dało rady butów założyć. dzisiaj spróbuje rowerka, ale bieganie na pewno nie dziś i pewnie nie jutro. Dołączam wiec do grona cierpiących, że nie mogą biegać. Aż dziwnie mi było wczoraj tak zupełnie nic, nic nie robić.
A u nas taka piękna pogoda, słoneczko i jak jechałam do pracy już 1 na plusie. Ma być 6. Aż się chce żyć.
A moje dziecko znów chore - ma początki zapalenia płuc i dostał antybiotyk
. Niech wreszcie przyjdzie wiosna.
A u nas taka piękna pogoda, słoneczko i jak jechałam do pracy już 1 na plusie. Ma być 6. Aż się chce żyć.
A moje dziecko znów chore - ma początki zapalenia płuc i dostał antybiotyk
-
rosalka
- Wyga

Oj żeby tak było... byłoby cudownie. A ja waga 43, a ostatnio radami ekspertów zmierzyłam się i przeszłam szok. W pasie 73cm!!!! Nawet nie sądziłam że jest aż tak źleMa_tika pisze:ej, dziewczyny, spójrzmy prawdzie w oczy - obwisłe flaki występują jako pozostałość ciąży, ale to chwila moment i znikają
- cava
- Zaprawiony W Bojach

rosalka pisze:Oj żeby tak było... byłoby cudownie. A ja waga 43, a ostatnio radami ekspertów zmierzyłam się i przeszłam szok. W pasie 73cm!!!! Nawet nie sądziłam że jest aż tak źleMa_tika pisze:ej, dziewczyny, spójrzmy prawdzie w oczy - obwisłe flaki występują jako pozostałość ciąży, ale to chwila moment i znikają. Cała nadzieja w tych fitnessach i w tym ze dziś nareszcie wyszło słonko, może stopi ten śnieg z chodników i wyjdę pobiegać.
Rosalka coś nie halo, 43 kg i 73 w pasie
Przy 43 kg to chyba 43 w pasie.
ASK
i zadna z nas nie ma obwisłego flaka, zreszta zadna takiego nawet nie widziala na oczy, no chyba, ze u faceta
Ale Wam na tematy zeszło.
Choć fakt, można sie przerazić swojego brzucha zaraz po porodzie.
Nawet bardziej niż dziecka. Choć to akurat zależy które z tej dwójki wygląda gorzej.
Ale tak serio, mnie tam najbardziej przerażał mój biust w wersji "monstrum XXL".
Ile ja się nabeczałam po kątach, że chcę "stare" czyli mniejsze.
Baby to jednak "gupie som" i same nie wiedzą co chcą. Przynajmniej ja.