WROCŁAW - al. Ignacego Jana Paderewskiego 35. Sobota 9:30!
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, że tak powiem, nowy jestem
Ciekawi mnie kiedy jakiś wspólny trening sie szykuje, bo ostatnio w sobote to chyba nie było nikogo oprócz mnie i kolegi, który też był pierwszy raz. No w sumie było nas trzech, tylko prowadzącego zabrakło.
Spotykamy sie 18.?
Ciekawi mnie kiedy jakiś wspólny trening sie szykuje, bo ostatnio w sobote to chyba nie było nikogo oprócz mnie i kolegi, który też był pierwszy raz. No w sumie było nas trzech, tylko prowadzącego zabrakło.
Spotykamy sie 18.?
- sebol181
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 52,00
- Życiówka w maratonie: 4,55
Hej, niestety w okresie zimowym spotykamy się w ograniczonych terminach. Najbliższe spotkanie prawdopodobnie dopiero w lutym, także serdecznie zapraszamy:) Oczywiście wszystko zależy od Trenerów, ale z tego co wiem to własnie luty jest najbardziej prawdopodobnym terminem spotkania. Polecam śledzenie forum. Tu na bieżąco można znaleźć informację na temat naszych wspólnych treningów. Pozdrawiam
-
- Stary Wyga
Niestety styczeń jest dla nas miesiącem wyjazdów na zawody halowe (Wrocław nie doczeka się chyba długo takiego obiektu) i innych obowiązków zawodowych, które znacznie nas ograniczają. Ja ze swojej strony mogę napisać, że pierwszy wolny weekend który spędzę we Wrocławiu będzie dopiero w marcu. Jeśli ktokolwiek z prowadzących będzie na miejscu to na pewno napiszemy o tym na forum. Pozdrawiam
Jacek Wosiek
-
- Rozgrzewający Się
W sobotę 25.01.2014r. godzina 9:30 spotykamy się jak zwykle na stadionie...ze mną pierwszy raz w Nowym Roku
Pozdrawiam wszystkich biegaczy
Weronika Machowska
Pozdrawiam wszystkich biegaczy
Weronika Machowska
- malwa_malwa
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 52min
- Kontakt:
ktoś wie jak wygląda sprawa bbl w tym sezonie?
-
- Stary Wyga
A już jutro oficjalnie inaugurujemy kolejny sezon BBL Zapraszamy o 9.30 na bieżnię stadionu lekkoatletycznego na Stadionie Olimpijskim-wejście od strony kortów tenisowych. Do zobaczenia
Jacek Wosiek
-
- Stary Wyga
Niesamowicie miło rozpoczyna się sobotę z ludźmi takimi jak Wy Galeria z dzisiejszych zajęć https://www.facebook.com/media/set/?set ... 337&type=3
Jacek Wosiek