Komentarz do artykułu Testujemy Attiq - odzież sportową made in Poland!

Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Piszą, że działają już 28lat, a ja o nich pierwsze słyszę. Działali wcześniej jako podwykonawca?

Lubię inwestować w polskie firmy. Ceny wydają się w porządku (gdzieś pomiędzy wielkimi markami, a tymi pokroju Kalenji). Mnie osobiście zauroczyła ta czapeczka :hahaha:

Obrazek

Taka trochę łowicka wycinanka. Świetna jest.
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Awatar użytkownika
Johnny Żuberek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 49:18
Życiówka w maratonie: DNF
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mam z Attiq czapkę, a także legginsy 3/4 i 2 koszulki (biegową i rowerową). Świetny materiał, moja najlepsza koszulka do biegania (mam też OWM 2013, jakąś Kalenji, 2 koszulki z Krakow Business Run - żadna nie ma porównania do tych z Attiq).
PB: 1000m - 3:54,7 * 5k - 24:01 * 10k - 49:18 * HM - 2:02:26
ZCZASODYSTANSEMZMAGACTWO *** POCHWAŁOZJEBKOPORADNIA *** STARE_DZIEJE *** STARA_KOMENTOWNIA
Obrazek
deepblue
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ciuszki wyglądają całkiem OK, ceny rozsądne. Zaryzykuję i chyba coś kupię na próbę.
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Zainteresowały mnie te długie luźne spodnie, akurat szukam czegoś takiego. Co mi się bardzo podoba, to szczegółowa rozpiska wymiarów spodni, jest ich aż 9! Super!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Kwiat
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Całkiem możliwe, że i ja się na coś skuszę; tym bardziej po słowach Grzecha - jeśli produkt rzeczywiście jest tak dobry, to ceny z kolei wydają się korzystnie :).
Obrazek

Blog|Komentarze

10 km - 53'43" (Tychy, 22.12.2013)
KRZYSIEKBIEGA
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31.16
Życiówka w maratonie: 2:23;47

Nieprzeczytany post

Tekst na początku tego testu mnie rozbroił, przecież większość produktów testowanych i reklamowanych na tym portalu jest robionych w Chinach, Tajlandii, Vietnamie itp i w testach wychodzą jako zajebiste, a teraz wynika że markowa, ups przepraszam, reklamowana odzież jest badziewiem... :hahaha:
Żyje po to, by biegać
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Krzysiek napisz do Attiq, może dostaniesz rzeczy do testów. Pobiegaj w nich i napisz prawdę. Ciuchów do testów jest sporo na stronie publikuje się tylko te które prezentują jakiś poziom. Idź do sklepu i zobacz co jest, poszukaj czy wszystkie z nich testowaliśmy czy tylko małą część?
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac

www.rodzinkamisyjna.pl
plastyczny
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ponadto jeżeli nie lubicie sztywnych gryzących metek, to również Attiq miło was zaskoczy, gdyż wszystkie metki wykonane są z miękkiego materiału, który nie obciera podczas używania.
Niech mi ktoś odpowie jaki jest cel metki w kominie z Tecnostretch'u ?
Na metce widnieją jedynie trzy napisy : ATTIQ, TECNOSTRETCH oraz www.attiq.net, co ja mam właściwie z tym zrobić ? Gdyby to były instrukcje na temat sposobu prania to to jeszcze by jakoś tam przeszło, ale i tak byłby to co najmniej dziwny widok.
Na wieszakach wisi sporo rzeczy testowych, każda z nich jest dobrze sprawdzana i dobierana do aktywności zanim wejdzie do produkcji.
Jeśli tak to wygląda to oni chyba te swoje termoaktywne szorty meryl skinlife nosili na głowach. Szwy = mordęga. Wywrócenie "gatek" na lewą stronę rozwiązuje sprawę i to nie jest pojedyncza opinia.
"Testowane obranie" dobre mi sobie...
magdamar
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 46.40

Nieprzeczytany post

Po latach cos mnie zmusilo do rejestracji na bieganie -słowo "slave" użyte w artykule i podpisie oznacza "niewolnik". Rękaw to sleeve. Aż weszłam na stronę producenta, ale tam na szczęście długi niewolnik nie straszy.
Awatar użytkownika
moonfall84
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52:00

Nieprzeczytany post

Ja posiadam czapkę wiatrówkę, bluzę oraz komin.
Według mnie bardzo dobry stosunek cena/jakość.
KRZYSIEKBIEGA
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 31.16
Życiówka w maratonie: 2:23;47

Nieprzeczytany post

Michał ja nie twierdze że produkt o którym piszesz jest zły, prawda jest jednak że do testów dostaje się produkty gratis i nie wypada o nich pisać negatywy, zatem ja nie dałbym się w ten sposób przekupić żeby ludziom nie mówić wszystkiego... i nie dotyczy się tego produktu, ale o całości artykułach gdzie są testowane rzeczy....

Na szybkiego przykład butów Mizuno gdzie nie wspomniano że nie nadają się do biegania po śniegu bo zwyczajnie nagminnie śnieg przylega do podeszw, jak również szyszki...

Zobacz chociażby blog Marcina Nagórka, który potrafił obiektywnie pokazać do czego nadają się buty New Balance..

Są osoby zatem których się czyta i można im ufać, ale w przypadku artykułów gdzie jest testowana dana marka, trzeba zawsze czytać z przymrużeniem oka...

ps odzież testowałeś w Peru czy w Polsce?
Żyje po to, by biegać
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wiem, że do testów dostaje się produkty gratis, ale ich wartość generalnie jest niższa niż wartość artykułu na stronie głównej. Wiec redakcja nie ma żadnego interesu w tym, żeby koloryzować tekst. Ja generalnie nie szukam dziury w całym. Uważam, że odzież jak na cenę, jakość materiału i wykonanie jest bardzo dobra. Generalnie szukałem dobrego Polskiego produktu i uważam, że znalazłem i polecam go z czystym sercem.

Testowany w Polsce :)
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac

www.rodzinkamisyjna.pl
Oszi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Biegam w czapce zimowej z nausznikami i kominie od nich i naprawdę dobry sprzęt szczególne jestem zadowolony z czapki.
rosowka
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 46:15

Nieprzeczytany post

Jakie masz spodnie na ostatnim zdjęciu? To są te luźniejsze Marvel?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ