Podobno zawsze marznie największa część ciała...wiktor ia pisze:A czy te gatki dadzą rade przy -10st C?pahero pisze:możesz po prostu kupić damskie Mhttp://www.decathlon.pl/legginsy-warm-e ... 81150.html
ja je mam, właśnie w tym rozmiarze i też jestem bardzo zadowolona, także polecam je jak najbardziej:)
Wczoraj przy -8st C biegałam w lidlowskich ocieplanych takim cienkim polarkiem i szczerze mówiąc tyłek mi zmarzł![]()
Teraz myślę o kupnie czegoś innego - cieplejszego albo o kolejnej warstwie na takie mrozy.
Bielizna termoaktywne vs zimowe getry
- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
czyli w klejnoty zawsze ci ciepło?
- wiktor ia
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 1:01:21
jedz_budyn pisze:Podobno zawsze marznie największa część ciała...wiktor ia pisze:A czy te gatki dadzą rade przy -10st C?pahero pisze:możesz po prostu kupić damskie Mhttp://www.decathlon.pl/legginsy-warm-e ... 81150.html
ja je mam, właśnie w tym rozmiarze i też jestem bardzo zadowolona, także polecam je jak najbardziej:)
Wczoraj przy -8st C biegałam w lidlowskich ocieplanych takim cienkim polarkiem i szczerze mówiąc tyłek mi zmarzł![]()
Teraz myślę o kupnie czegoś innego - cieplejszego albo o kolejnej warstwie na takie mrozy.
I znowu, ktoś, komuś, coś , gdzieś a wiesz coś na pewno?
Rozumiem, że to czysta złośliwość z twojej strony, no cóż - żal

- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Dlaczego złośliwość?wiktor ia pisze:jedz_budyn pisze:Podobno zawsze marznie największa część ciała...wiktor ia pisze: A czy te gatki dadzą rade przy -10st C?
I znowu, ktoś, komuś, coś , gdzieś a wiesz coś na pewno?
Rozumiem, że to czysta złośliwość z twojej strony, no cóż - żal
Posmaruj się czymś zmiękczającym bo sztywna taka jakaś jesteś
- wiktor ia
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 1:01:21
-
- Zaprawiony W Bojach
dobra, to już każdy każdemu zrobił dobrze i wystarczy, bo będzie trzeba ciąć 

-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
Dziękuję wszystkim za odpowiedzi.
W końcu stanęło na Nike Element Shield Tights - rewelacja! Dziś biegałam w -10 z wiatrem w porywach do 40km/h i było mi względnie ciepło i mega wygodnie.

W końcu stanęło na Nike Element Shield Tights - rewelacja! Dziś biegałam w -10 z wiatrem w porywach do 40km/h i było mi względnie ciepło i mega wygodnie.