rubin - komentarze
Moderator: infernal
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ależ musiało być fajnie na tym wspólnym biegu. :uuusmiech:
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

Jeszcze sie troche podszkole i jak Boga kocham, sciagne cie tutaj do siebie zebys mi pokazala jak sie po gorkach biega 
- tomasir
- Zaprawiony W Bojach

Jest na to świetna metoda. Wybierasz najbardziej stromą górkę w okolicy i jazda. Jak się nie udało wbiec - za kilka dni próbujesz znowu i tak do skutku. Wierz mi - jak się uda - nigdy tego nie zapomnisz.Gryzzelda pisze:Jeszcze sie troche podszkole i jak Boga kocham, sciagne cie tutaj do siebie zebys mi pokazala jak sie po gorkach biega
ps. Nie polecam górek o nachyleniu koło 30 stopni lub więcej sam spróbowałem i wymiękłęm po jakiś 200m (150 od "łagodniejszego stoku)

Tu przykładowa traska w Stavanger (zrobiłęm na szybko z google earth) - 2 km długości, łącznie ok 120m podbiegu. Czyli spokojny podbieg z niezbyt dużymi przewyższeniami.
A tak na poważnie to świetnie zapowiada się na bieg okolica Austratt czy Vatne - bo dochodzi niesamowita przyjemość z biegu w terenie!
zgodnie z naturą!
- Gryzzelda
- Zaprawiony W Bojach

Tomasir, tak tak, na ta gorke sie wczlapuje, tylko z drugiej strony, od Sørmarkaveien
i te zagajniki na poludnie od niej tez mocno pofaldowane sa.
Dzis wieje strasznie, ale w weekend chyba sie wybiore i zobacze czy sie uda pobiec podbieg ktorego sie jeszcze nigdy w calosci nie odalo pokonac
Edit: a tak gwoli scislosci to Rubin chcialam wziac w takie bardziej odludne gory, co to troche sie boje w nie sama zapuscic
Dzis wieje strasznie, ale w weekend chyba sie wybiore i zobacze czy sie uda pobiec podbieg ktorego sie jeszcze nigdy w calosci nie odalo pokonac
Edit: a tak gwoli scislosci to Rubin chcialam wziac w takie bardziej odludne gory, co to troche sie boje w nie sama zapuscic
-
majak
- Zaprawiony W Bojach

Hejka
z miłą chęcią zagłosuję na Twojego kolegę.
Życz Mu powodzenia ode mnie.
pozdrawiam, zazdroszcząc Tobie widoków podczas biegania
Życz Mu powodzenia ode mnie.
pozdrawiam, zazdroszcząc Tobie widoków podczas biegania
- rubin
- Zaprawiony W Bojach

dziękuję
na początku lutego dam więcej informacji;
myślę, że naprawdę warto - chłopak ukończył wiele fajnych biegów, często z bdb wynikami: m.in. UTMB, Kieraty, B7D, a w 2013 na biegu 7 szczytów (ponad 200km) był 3 open;
impreza i tak się odbędzie niezależnie od wyniku głosowania - ale miło by było, gdyby fundacja wsparła mu ten projekt
myślę, że naprawdę warto - chłopak ukończył wiele fajnych biegów, często z bdb wynikami: m.in. UTMB, Kieraty, B7D, a w 2013 na biegu 7 szczytów (ponad 200km) był 3 open;
impreza i tak się odbędzie niezależnie od wyniku głosowania - ale miło by było, gdyby fundacja wsparła mu ten projekt
-
majak
- Zaprawiony W Bojach

Pewnie, że tak. Względy finansowe nie powinny być przeszkodą dla nikogo z Nas ! by spełniać swoje biegowe marzenia.rubin pisze:impreza i tak się odbędzie niezależnie od wyniku głosowania - ale miło by było, gdyby fundacja wsparła mu ten projekt
A bieg 7 szczytów ponad dwie stówki-chyle nisko czoło
- strasb
- Zaprawiony W Bojach

Ciekawie brzmią te "oszukiwane" podbiegi.
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
Siebie masz na myśli??ps. myślałam, że o tej porze roku myszy śpią w przytulnych norkach; nie śpią, przynajmniej niektóre
- mar_jas
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 0:39:59
- Życiówka w maratonie: 3:28:43
rubin pisze:aaaale skąd; ja - to kicia jestem
widziałam też bażanty; sarny - standard, już nawet nie wspominam
sarenki to faktycznie standard....ja z niecierpliwością czekam na spotkanie z dzikiem...co by sobie szybka przebiezkę w srodku lasu machnąć