Warszawa - OSiR Targówek - ul. Łabiszyńska 20. Sobota 9:30
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
- Życiówka w maratonie: brak
Robert ja już nic z tego nie rozumiem, to są te zajęcia na Targówku czy ich nie ma.Justyna Grzywaczewska pisze:Kochani, oficjalnie odwołujemy zajęcia na Targówku Od jutra (4.01) do końca przerwy zimowej (22.03) spotykamy się tylko na stadionie Skry (ul. Wawelska 5).
Zespół BbL
W jednym poście się je odwołuje do 22.03, a w następnym ty dziękujesz uczestnikom za spotkanie w dniu 11.01 To kiedy i gdzie odbywają się te zajęcia?
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- rushatek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:41
- Życiówka w maratonie: 4:18
Zoltar 10pkt za czujność
jeśli pobiegałeś na Skrze zamiast z Robertem, to śmiem twierdzić, że straciłeś niedużo w kontekście budowania formy przed sezonem
rozumiem rozczarowanie tym, że nie miałeś okazji pobiegać z "ELITĄ" w Bródnowskim
jeśli pobiegałeś na Skrze zamiast z Robertem, to śmiem twierdzić, że straciłeś niedużo w kontekście budowania formy przed sezonem
rozumiem rozczarowanie tym, że nie miałeś okazji pobiegać z "ELITĄ" w Bródnowskim
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Nic nie rozumiesz. W życiu nie byłem na Skrze.
Po prostu ostatnio z koleżanką zastanawialiśmy się, czy te zajęcia na Targówku się odbywają. Byłem raz na Targówku na inauguracji, a później jakoś mi się nie chciało. Tyle tytułem wyjaśnienia.
Ponieważ wyjaśnienia rushatka trudno uznać za zadowalające
to moje pytanie jest nadal aktualne.
Po prostu ostatnio z koleżanką zastanawialiśmy się, czy te zajęcia na Targówku się odbywają. Byłem raz na Targówku na inauguracji, a później jakoś mi się nie chciało. Tyle tytułem wyjaśnienia.
Ponieważ wyjaśnienia rushatka trudno uznać za zadowalające
to moje pytanie jest nadal aktualne.
Temu się darzy, kto dobrze waży.
- rushatek
- Zaprawiony W Bojach
zoltar, z tego co mi wiadomo (chociaż te informacje też mogą nie być do końca zadowalające ) oficjalnie zajęć na stadionie przy Łabiszyńskiej nie ma do połowy marca, dokładnie do drugiej połowy, a dokładnie do 22
spotykamy się jednak pomimo przerwy, nieoficjalnie, przed stadionem. biegi/treningi odbywają się głównie w Parku Bródnowskim. informacje o tym czy w daną sobotę trening się odbędzie są podawane każdorazowo na forum lub na facebook'u.
Tak to rozumiem.
Poprzedni post o przeniesieniu zajęć na SKRĘ wynikał zapewne z braku osoby, która mogłaby zapewnić stałe, cotygodniowe, zajęcia do połowy marca. Wg mnie będziemy informowani każdorazowo o kolejnej okazji pobiegania na Targówku - ale tu już poczekajmy na potwierdzenie od gospodarzy/trenerów.
pozdr.
ps. a SKRĘ polecam - bardzo miło wspominam, szczególnie rozsądne, naturalne (nie chodzi o styl biegania ) podejście do tematu
spotykamy się jednak pomimo przerwy, nieoficjalnie, przed stadionem. biegi/treningi odbywają się głównie w Parku Bródnowskim. informacje o tym czy w daną sobotę trening się odbędzie są podawane każdorazowo na forum lub na facebook'u.
Tak to rozumiem.
Poprzedni post o przeniesieniu zajęć na SKRĘ wynikał zapewne z braku osoby, która mogłaby zapewnić stałe, cotygodniowe, zajęcia do połowy marca. Wg mnie będziemy informowani każdorazowo o kolejnej okazji pobiegania na Targówku - ale tu już poczekajmy na potwierdzenie od gospodarzy/trenerów.
pozdr.
ps. a SKRĘ polecam - bardzo miło wspominam, szczególnie rozsądne, naturalne (nie chodzi o styl biegania ) podejście do tematu
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 41
Heh,
Ja też wolałabym jasne komunikaty, jak nie ma zajęć to nie ma. Na Skre daleko, więc tam nie pojadę, ale wśród Naszej "ELITY" mimo kłopotów zdrowotnych i zakazu biegania, zawszę chętnie potruchtam ))
Dla mnie o tyle te komunikaty są istotne, że jestem z poza Bródna i dla mnie to wycieczka samochodowa z synem najczęściej, więc pojechać po to by wrócić do domu, bo zajęć by nie było też mi się nie uśmiecha
Pozdrawiam all,
Monika
Ja też wolałabym jasne komunikaty, jak nie ma zajęć to nie ma. Na Skre daleko, więc tam nie pojadę, ale wśród Naszej "ELITY" mimo kłopotów zdrowotnych i zakazu biegania, zawszę chętnie potruchtam ))
Dla mnie o tyle te komunikaty są istotne, że jestem z poza Bródna i dla mnie to wycieczka samochodowa z synem najczęściej, więc pojechać po to by wrócić do domu, bo zajęć by nie było też mi się nie uśmiecha
Pozdrawiam all,
Monika
- ROBER+40
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 47:46,10
- Życiówka w maratonie: 04:07:10,10
Witam serdecznie,
Ze względów organizacyjnych zajęcia na Targówku są odwołane do 22 marca. Zapraszamy na treningi zimowe co tydzień na Skrę. godz. 9:30 przy wejściu na stadion LA.
Mocno Pozdrawiam i Do Zobaczenia !
Ze względów organizacyjnych zajęcia na Targówku są odwołane do 22 marca. Zapraszamy na treningi zimowe co tydzień na Skrę. godz. 9:30 przy wejściu na stadion LA.
Mocno Pozdrawiam i Do Zobaczenia !
ROBERT - TRENER BBL Warszawa
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
... i po treningu !
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- rushatek
- Zaprawiony W Bojach
pobiegało Was
gratuluję
gratuluję
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Widzę, że ścieżka wydeptana.
-
- Zaprawiony W Bojach
Byłem ja dzisiaj na tym naszym stadionie, ale biegacza nie spotkałem
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 41
Spotykamy się jutro, czy dopiero za tydzień ?
- ROBER+40
- Dyskutant
Zapraszam, to już pojutrze, Sobota godz. 9:30, Stadion Poloneza na warszawskim Targówku. Przecież Biegamy Bo Lubimy. Tym razem będzie bardziej biegowo !
- ROBER+40
- Dyskutant
Za dwa dni sobota... i. Co tygodniowe spotkania w ramach BiegamBoLubię. Tym razem zapraszam serdecznie na trening do AWF w Warszawie / STADION LEKKOATLETYCZNY / . Tradycyjnie, jak w całej Polsce: sobota godz. 9:30. Baaaardzo cenny i ważny trening z piłkami lekarskimi. Zapraszam !!!