Cel 1h ciaglego biegu-prosba o porade ;)

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
EmPe
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

katekate pisze: zazwyczaj tak jest, że ból pojawia się w przeciwnym biodrze od tego 'chorego', to typowy objaw koksartrozy

kurcze, przeciez Perthes jest zauważalny, dzieciaki kuleją, toż to boli :lalala:

Tak tak teraz juz wiem, wczoraj doktor mi to dokladnie wyjasnil, odnosnie Perthesa to podobno wcale nie musisz kulec i czasami mozna to po prostu przechodzic, najwyrazniej ja jestem takim przypadkiem :smutek: , bo nigdy nie przypominam sobie abym kiedykolwiek uskarzal sie na jakies bole konczyn czy kulal... Szkoda tego wszystkiego bo naprawde zlapalem bakcyla i bieganie to super sprawa, pozostaje mi tylko Wam zazdroscic :oczko: i skupic sie na rowerze jesli chodzi o aktywnosc fizyczna.

Pozdrawiam wszystkich, zdrowka zycze, wytrwalosci i coraz lepszych wynikow :usmiech:
„Cudem nie jest to, że skończyłem. Cudem jest to, że miałem odwagę zacząć.”
PKO
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

kurcze, bardzo Ci współczuję :lalala: a nordic walking? odciąża stawy biodrowe :lalala:
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
EmPe
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

katekate pisze: a nordic walking?
Jakos poki co nie widze sie w tym :oczko: Moze kiedys, nie mowie nie :oczko: Narazie wole pojezdzic po okolicznych gorkach, to tez nie zle wyrabia kondycje, a i na stawy rower podobno tak nie szkodzi, pozyjemy zobaczymy, moze sie jakos w tym wszystkim odnajde :usmiech:

Ps. I dziekuje za dobre slowo :usmiech:
„Cudem nie jest to, że skończyłem. Cudem jest to, że miałem odwagę zacząć.”
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ